Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Impe

80+ Silver
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Okurken nefes nefese kaldım.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
smurf hesap açma sebebini sorabilirmiyim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Smurf kendi takımıma gelince baya iyi oluyor. Adam sona 2 mermi bıraktı 2 mermi ile 2 kişi aldı. Adam derecelide 47 kill aldı. :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Uygunsuz davranış
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
BAK ŞİMDİDE SMURFSUN DİYE BURADA ANANA SÖVERİMDE FORUMDA BAN YEMEK İSTEMİYORUM

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
herkes kendi rankı ney ise onda oynasın gidip bronzları veya altınları rahatsız etmeyin

Impe

80+ Silver
BAK ŞİMDİDE SMURFSUN DİYE BURADA ANANA SÖVERİMDE FORUMDA BAN YEMEK İSTEMİYORUM
arkadaşlarım gümüş onlarla oynamak için birde aim alıştırması yapmak için ben burda suç görmüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom