Raft türkçe yama sorunu

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
853
Apex çevirinin yamasını kullanıyorum ama türkçe yamayı yapınca denizin üstündeki tüm kaynaklar ve adalar falan yok oluyor. Görünmüyor. Yamayla yeni kayıt dosyası açıyorum ama başlangıçta hook vermiyor. Ve kaynaklar yine spawn olmuyor. Ayrıca oyunumu kaydettiğimde büyük bir adanın tepesindeydim. Yama ile girince ada kayboldu kendimi suda buldum. Yamasız girince yine düzeliyor ama yamayla yine aynı hale geliyor.

Neden türkçe yapmaya ihtiyaç duyuyorsunuz?
Çok basit ingilizcesi var.

Neden türkçe yapmaya ihtiyaç duyuyorsunuz?
Çok basit ingilizcesi var.
Belki de o basit ingilizce bende yoktur. Neden sordun ki bu soruyu :D Yama yapıyorsam tek sebebi vardır. Az çok ingilizceme güveniyorum ama bulduğum notları çok net anlayamadım. Onları okumak için yama yapmak istiyorum.

Belki de o basit ingilizce bende yoktur. Neden sordun ki bu soruyu :D Yama yapıyorsam tek sebebi vardır. Az çok ingilizceme güveniyorum ama bulduğum notları çok net anlayamadım. Onları okumak için yama yapmak istiyorum.
Hikaye için oynanılan bir oyun değil ama SS alıp çevirebilirsiniz.
Direk SS'i çeviriyor Yandex.

Hikaye için oynanılan bir oyun değil ama SS alıp çevirebilirsiniz.
Direk SS'i çeviriyor Yandex.
Dostum sen hikaye için oynamayabilirsin ama ben hikaye için oynuyorum. Boş boş bir denizin üstünde gidip de salı geliştirmenin başka bir anlamı olamaz. İçinde bulunduğumuz durumun ve dünyanın bir anlamı bir sebebi ve bir hikayesi olmalı. Ben de o dünyayı anlamaya çalışıyorum. Sorunuma hiç yardımın dokunmuyor. Lütfen meşgul etme.

Dostum sen hikaye için oynamayabilirsin ama ben hikaye için oynuyorum. Boş boş bir denizin üstünde gidip de salı geliştirmenin başka bir anlamı olamaz. İçinde bulunduğumuz durumun ve dünyanın bir anlamı bir sebebi ve bir hikayesi olmalı. Ben de o dünyayı anlamaya çalışıyorum. Sorunuma hiç yardımın dokunmuyor. Lütfen meşgul etme.
Daha ingilizce bilmeden hikayeli oyun oynamaya çalışan sizsiniz, oyun vaktinizi ingilizcenizi geliştirmeye harcayabilirsiniz.
İyi günler, merak etmeyin etmem daha.
Ediyorsam ''Yoksay'' özelliğini kullanınız, rica ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri