mATX Anakart İçin Uygun Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
6

Arkadaşlar bu sistemi @Abdullah Hacıgül ün YouTube kanalında gördüm fakat @Abdullah Hacıgül sistemi elinde olan parçalarla toplamış. Kasanın 1.4k gibi bir fiyatı var ve bu sisteme o kasa olmaz diyor kendiside videosunda. Sizden istediğim bana bu sisteme uygun kasa önermeniz. veya neleri upload edip daha iyi fps alabileceğimi söylemeniz.. ( örnek olarak ram i 8 gb e indirirsen aynı performansı daha uygun fiyata almış olursun gibi tavsiyeler de olabilir) İyi forumlar..

Msi mag 100R veya Ranker cygnus v2

Eğer aciliyeti yoksa H510 veya B560 anakartları bekleyin hocam.

kasa için 600 tl bir bütçe ayırabilirim. diğer tavsiyeleriniz içinde parça başı mevcut parçalardan 100 150 TL daha yuksek fiyatlar idealdir diye düşünüyorum. Daha üstü de olabilir ..

kasa için 600 TL bir bütçe ayırabilirim. diğer tavsiyeleriniz içinde parça başı mevcut parçalardan 100 150 TL daha yuksek fiyatlar idealdir diye düşünüyorum. Daha üstü de olabilir ..
Ram bu olsun.
Ekran kartını bunu yapıp güzel uygun fiyatlı kasa daha iyi olur.

kasa için 600 TL bir bütçe ayırabilirim. diğer tavsiyeleriniz içinde parça başı mevcut parçalardan 100 150 TL daha yuksek fiyatlar idealdir diye düşünüyorum. Daha üstü de olabilir ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri