mATX Anakart İçin Uygun Kasa Önerisi

Öneri listemde yoktu ben de kasa alacağım bu fiyatlarda büyük ihtimal bunu alacağım teşekkür ederim.

ranker daha uygun fiyatlı . onu almam bana ne gibi eksiler sağlar msi a oranla ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne gibi katkıları olur hocam b450-m ye oranla
Ranker'da Fotoğraflarda Argb kontrolcü göremedim. Ama mag 100R'da mevcut kendim kullandığım için biliyorum görünüş olarakta gayet güzel.

Arkadaşlar bu sistemi @Abdullah Hacıgül ün YouTube kanalında gördüm fakat @Abdullah Hacıgül sistemi elinde olan parçalarla toplamış. Kasanın 1.4k gibi bir fiyatı var ve bu sisteme o kasa olmaz diyor kendiside videosunda. Sizden istediğim bana bu sisteme uygun kasa önermeniz. veya neleri upload edip daha iyi fps alabileceğimi söylemeniz.. ( örnek olarak ram i 8 gb e indirirsen aynı performansı daha uygun fiyata almış olursun gibi tavsiyeler de olabilir) İyi forumlar..
Lunatic orkinos kullanıyorum efsane iyi

Ekler

• IMG_20201217_232012_N.jpg
    IMG_20201217_232012_N.jpg
    1.3 MB · Hit: 42
Ranker'da Fotoğraflarda Argb kontrolcü göremedim. Ama mag 100R'da mevcut kendim kullandığım için biliyorum görünüş olarakta gayet güzel.
performans olarak bir eski yanı yok ise Ranker ' i tercih ederim. Görünüş benim için mühim değil performans daha ön planda :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lunatic orkinos kullanıyorum efsane iyi
hava akışından vs. mutlu musun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1