Trust Gxt 890 Nasıldır?

Bu ürünleri sadece sen tecrübe etmemişsin. Benim gibi tecrübe eden sıkıntı yaşamayan ama senin gibi sürekli sorun yaşayan insanlar illaki var. Ama bu markanın çöp olduğunu göstermez! O klavyeyi bizzat satın al, kullan, deneyimle sonra konuş istersen.
Ben klavye kötü demedim trust kötü dedim farkedersen. Çöp markalar bile arada bir iyi ürünler yapabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz trust çöp

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanka ben adama kendim dedim. Bana sorarsan trust kötü, bu klavyeyi hiç kullanmadım ama kullandığım diğer tüm trust ürünleri net çöptü dedim. Siz üstüme geldiniz.

Kullandığım ürünler net çöp dememişsin dön bak yazdıklarına. Trust ÇÖP demişsin direkt olarak markayı karalıyorsun ve bu hiç hoş bir şey degil.

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor dostum konuşma daha fazla çünkü konuştukça batiyorsun!

Kanka ben adama kendim dedim. Bana sorarsan trust kötü, bu klavyeyi hiç kullanmadım ama kullandığım diğer tüm trust ürünleri net çöptü dedim. Siz üstüme geldiniz.

Gelme sebebimiz ürünü kullanmadan yorum yapman. Trust en iyi giriş seviyesi ürünleri alınabilecek markadır. Ürünü al kullan sonra yorum yap ''Trust çöp'' demeyi ben de biliyorum ürünü kullanmadıysan yorumunu da yapmayacaksın ya da kötülemeyeceksin. Hadi sen kullanmadın etrafında kullanan biri de yok anlaşılan deneyim olmadan yorum yapma bir ürüne bir daha lütfen.

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor dostum konuşma daha fazla çünkü konuştukça batiyorsun!
İstediğim kadar konuşurum bu bir. Dediklerimin hepside birbirini tutuyor sen sadece anlayamıyosun

Gelme sebebimiz ürünü kullanmadan yorum yapman. Trust en iyi giriş seviyesi ürünleri alınabilecek markadır. Ürünü al kullan sonra yorum yap ''Trust çöp'' demeyi ben de biliyorum ürünü kullanmadıysan yorumunu da yapmayacaksın ya da kötülemeyeceksin. Hadi sen kullanmadın etrafında kullanan biri de yok anlaşılan deneyim olmadan yorum yapma bir ürüne bir daha lütfen.
Ben klavyeye değil markaya laf ettim yalnız. Bence çöp marka. Sizin de dediğiniz gibi çöp markalar da arada sırada iyi ürün yapabilir.

Kuralları tekrar okuyun lütfen.

Net. TRUST alma

TRUST'u kötülemek ürünü de kötülemek değil midir? Trust alma çöp diyorsun yani klavyeden bahsediyorsun bir de klavyeye bir şey demedim diyorsun. Ne diyeyim..

12- Firmaları eleştirmek yerine firmaya hakaret etmek

12- Firmaları eleştirmek yerine firmaya hakaret etmek
Çöp hakaret olarak sayılıyorsa direk banlsyın beni en çok kullandığım kelimelerden biri. Çok dayanamam burada şimdi banlanmasamda

Bilek desteği olmadan rahat oluyo mu?
Evet ben rahatlıkla kullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çöp hakaret olarak sayılıyorsa direk banlsyın beni en çok kullandığım kelimelerden biri. Çok dayanamam burada şimdi banlanmasamda

En iyisi kimse seni banlamadan sen terk et burayı :)

Geri