Yeni ssd ye windows kurup eskisini sıfırlamak

VascoL

80+
Reaksiyon skoru
51
Selam arkadaşlar,
Halihazırda sistemimde sadece 1x ssd mevcut, windows, oyunlar vs bu ssd içerisinde. (Samsung 970 Evo 1 Tb)
Korede yaşayan bir arkadaş sagolsun hediye olarak bana ssd gönderiyor (Samsung 980 pro 500gb gen4). Eski ssd mi komple sıfırlayıp windows u bu yeni ssd yine kurup 970 evo yu depolama olarak kullanmak istiyorum. Yedekleme gereken veri vs yok. Nasil yapabilirim ?
Msi b550 gaming carbon wifi anakart.

Selam arkadaşlar,
Halihazırda sistemimde sadece 1x ssd mevcut, windows, oyunlar vs bu ssd içerisinde. (Samsung 970 Evo 1 Tb)
Korede yaşayan bir arkadaş sagolsun hediye olarak bana ssd gönderiyor (Samsung 980 pro 500gb gen4). Eski ssd mi komple sıfırlayıp windows u bu yeni ssd yine kurup 970 evo yu depolama olarak kullanmak istiyorum. Yedekleme gereken veri vs yok. Nasil yapabilirim ?
Hocam Formata Gir 980 i Diskpart ile formatla(Normal Kurulumdada Formatlıyabilrsin ama Diskpart Temiz olur) sonra 2. Ssd ye Dokunma(Eskiye) Onuda Kurulum bitince Bilgisayar Yönetimi ile Yeni Bölüm Olustur Hızlı Formatla(Bir Sorunu yoksa Suanki ssdnin Varsa Yavaş Yap) Sonra 2 Ssd de Kullanılabilir.

Selam arkadaşlar,
Merakımdan soruyorum bu tür gönderme işlerinde ücret çok oluyor mu?

Geri