Beşiktaş 2 - 0 Galatasaray

Galatasaray böyle giderse ve son kozunu oynatıp hakemlere parayı gömmezse bu sene bence bir cacık olmaz ondan. Maçları pek takip etmiyorum ama Beşiktaş şampiyon olucak gibi iyi gidiyorlar.

Bizim yönetim anadolu topçusu toplaya dursun, Fenerbahçe ve Beşiktaş çatır çatır transfer yapıyor. Bu maçın sorumlusu Galatasaray yönetimidir. Bir Onyekuru denen adamı ha geldi ha gelecek derken Fenerbahçe Mesut'u bitirdi. Tebrikler Beşiktaş.

Bir Galatasaray'lı olarak utandım. Rezil bir oyun oynadık. Ama hakemin de hataları vardı. İlk yarı Rosier'in pozisyonunda avantaja bırakmadı ve Diagne'ye gereksiz bir kırmızı kart verdi.

Bunların dışında, Fatih Terim stoper adamı santrafor oynatmak zorunda kalıyorsa yönetim dersini alsın artık.

Cüneyt yine katletti ama ona rağmen iyi kazandı Beşiktaş. Gs de maçı satan diagne ve Fatih Hocaydı. İlk 11 saçmaydı, değişiklikler çok geç oldu.

Bir Galatasaray'lı olarak utandım. Rezil bir oyun oynadık. Ama hakemin de hataları vardı. İlk yarı Rosier'in pozisyonunda avantaja bırakmadı ve Diagne'ye gereksiz bir kırmızı kart verdi.

Bunların dışında, Fatih Terim stoper adamı santrafor oynatmak zorunda kalıyorsa yönetim dersini alsın artık.
Bak adam gibi adam doğruları ve yanlışları söyleyebiliyorsun sana teşekkür ediyorum.

Bak adam gibi adam doğruları ve yanlışları söyleyebiliyorsun sana teşekkür ediyorum.
Hakem ne beşiktaşı ne galatasarayı kolladı ama bunu kabullenemeyen holiganlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri