Laptop almak istiyorum

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba iyi günler! Ben kendime bir laptop almak istiyorum ama bu konuda bir fikir sahibi değilim maalesef iyi bir şeyler almak istiyorum arada oyun oynayacağım arada derslerimi yapacağım bir şey istiyorum kasma sorunu olmasın mesela telefonumu yedeklemek için kullanabileyim bir de üniversiteye giderken de bu laptopu kullanacağım için iyi bir şey istiyorum fiyatlar hakkında çok fikrim yok ama çok pahalı olmazsa sevinirim bana önerebileceğiniz memnun kaldığınız marka varsa yazabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden. :)

Paladins/sims/lol/skyrim/l4d2/cs:go/the waking dead/(knight online da oynamak istiyorum) gibi oyunlar oynuyorum bütçeme 4000 tl diyebilirim

Paladins/sims/lol/skyrim/l4d2/cs:go/the waking dead/(knight online da oynamak istiyorum) gibi oyunlar oynuyorum bütçeme 4000 tl diyebilirim

kardeş knight online için amd ryzen fln işlemciler iş görmüyormuş intel idealmiş bende knight için laptop bakıyorum aynı sen gibi

Arkadaşların söyledikleri doğru ve düzgün bir oyuncu laptopu için en az 5000 tl bütçe olması lazım bu yüzden bir şey yazmadım ama 2.el kayabilirsiniz isterseniz saygılar..

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşların söyledikleri doğru ve düzgün bir oyuncu laptopu için en az 5000 tl bütçe olması lazım bu yüzden bir şey yazmadım ama 2.el kayabilirsiniz isterseniz saygılar..

Hocam forumdan 2 laptop buldum ama aralarında karar veremedim sizce nasıllar ?
HP RYEZEN3 3200 8GB 1TB Windows 10 2GB 7ND59EA Kırmızı Notebook ve
Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Radeon 540X Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HF8EY.009

Biri apu diğeri ise harici ekran kartlı eğer internetten oyun testlerini bulabilirsen araştırabilirsiniz. Ama ryzen 5 li laptop a sıcak bakın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,832
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri