- Reaksiyon skoru
- 297
20-45 arası görüyodum dağ bisikletinde Schwalbe marathon plus 1.65 lastik taktım geçen 30-50 aralığına kadar çıktı ince teker çok rahatlatıyo düz yolda
tabii ki bir vites ayarınız olması lazım yola göre,birde arkadaşınızın kondiyonu iyi olabilir bende geçen arkadaşımla çıktım o hiç yorulmadı ben geberdim neredeyse.şöyle söyleyeyim 200 300 m sürüyorum çok yoruyor ark bisikletide dağ bisikleti ama o okadar yormuyor bir ayarı varmı vitesin
knk anlıyorum ben 7 aydır doğru dürüst hareket etmedim ama o bisikletle ben yorulmadımtabii ki bir vites ayarınız olması lazım yola göre,birde arkadaşınızın kondiyonu iyi olabilir bende geçen arkadaşımla çıktım o hiç yorulmadı ben geberdim neredeyse.
Çünkü o her akşam sürüyor yaklaşık 1 saat filan ben ise o sıralar hiç sürmüyordum bi çıktık beraber sürmeye ben baya yoruldum açıkcası.
Bisikletinin markası nedir?Ağırlığı kaç KG?knk anlıyorum ben 7 aydır doğru dürüst hareket etmedim ama o bisikletle ben yorulmadım
valla detaylarını bilmiyorum rockrider st100 markaBisikletinin markası nedir?Ağırlığı kaç KG?
Kadro demirmi yoksa aliminyummu?
Bisiklet sağlamsa iyi sürüyorsan 40 yine gidersinBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
düz yolda 30 ortalama , yokuş aşağı 65 bastım ben bi kere kron xc 150 24. vites pedallar boşa dönüyorduBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
ben 21. viteste düz yolda abanıyorum 50 60 görüyor yokuş aşağı nefes alamıyorum ama hızdanBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?