Neler Yeni

Bisiklet ile Kaç Km Hızla Giderim?

ELECTUS

80+ Silver
Hulk gerçek olabilir mi?
Şaka bı yana atılan videoadaki gibi 30k'lık bir bisiklet çok iyi bir kondisyon ve profesyonel değilsen imkansız
tabii ki gerçek değil hocam zaten hiçkimse 220KM hıza ulaşamaz ulaşsa bile o bisikletin üstünde duramaz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
tabii ki gerçek değil hocam zaten hiçkimse 220KM hıza ulaşamaz ulaşsa bile o bisikletin üstünde duramaz.
Çok zorlarsa ulaşır ama çook profesyonel olmak lazım arabalardan destek alarak hızlandırsa ulaşabilir

ELECTUS

80+ Silver
Çok zorlarsa ulaşır ama çook profesyonel olmak lazım arabalardan destek alarak hızlandırsa ulaşabilir
Zor çok çok zor dediğim gibi ulaşsa bile üstünde duramaz bisikletin motorda bile 220KM hız nasıl tehlikeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
turan ercan kaplan
tekerinin kalınlığına göre değişir dağ tipi (mtb) yanak boyu 2.10 2.20 civarında giden bisikletlerle ivmeni yakaladıktan sonra şehirde olması gereken 30 km hıza rahatlıkla ulaşırsın ama ince tip bir lastikle ciddi manada uçarsın gerçekten iyi bir sürücüysen eğer 70 i bile görebilirsin doğru bisiklet ile (3 ay önce bisikletten yüzüstü düştüm kolum çatladı g.o alırım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence onu almak yerine
Bunu almak daha mı mantıklı ama disk freni yok o aklımı karıştırdı.
eğer bu tip bir bisiklet alacaksan sadece disk fren olmasına değil frenin marka modelini bile araştır çünkü bu bisikletler ile birlikte istemsizce bile yüksek hıza ulaşıyorsun fren çok önemli

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
turan ercan kaplan
https://carrarobisiklet.com/dag-bisikletleri/force-900-21v-vb-29-2020/ benim bisikletim bir çok bisiklet sürdüm deneyimledim gerçekten sürüş keyfi olarak harika fatbike bile sürdüm çok daha rahat bir hissiyat tek eksiği disk fren olabilirmiş tabi disk modelleride var aynı serinin ki bu bisiklettede daha sonra takılması için port bulunuyor ön arkada

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Yok düz çimen.
Sence yol mu alayım dağ mı?
Dağ alırsam amasörlü olacak ve disk fren olacak o yüzden istiyorum ama hızlı gitmek içinde yol lazım kafam karıştı.
valla dağ bisikleti kullanıyorum ama çok yoruyor nedense bir ayarı varmı acaba bilen arkadaşlar yazsın

dağ bisikleti ile çok ufak bir yokuştan hız alıp 40 km gördüğüm oldu
300m sürüp yoruluyorum vites ayarın nedir

ELECTUS

80+ Silver
valla dağ bisikleti kullanıyorum ama çok yoruyor nedense bir ayarı varmı acaba bilen arkadaşlar yazsın
Normal dostum dağ bisikleti yoruyor bende yoruluyorum ama kondisyonun düzgünse abartılacak kadar yorulmuyorsun.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bisiklet ile ışık hızında gitmek bilimsel olarak mümkün müydü ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ? Yıllar önce bir dergide okumuştum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

300m sürüp yoruluyorum vites ayarın nedir
şehir içinde ön 2 arka 5 kullanıyorum 2 6 ya geçtiğim oluyor. hızlanırken ön 3 arka 4 e alıp yavaş yavaş arttırıyorum. ön vitesi 1 e neredeyse hiç almıyorum alırsamda ön bir arka 4 te kullanıyorum

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Normal dostum dağ bisikleti yoruyor bende yoruluyorum ama kondisyonun düzgünse abartılacak kadar yorulmuyorsun.
şöyle söyleyeyim 200 300 m sürüyorum çok yoruyor ark bisikletide dağ bisikleti ama o okadar yormuyor bir ayarı varmı vitesin

şehir içinde ön 2 arka 5 kullanıyorum 2 6 ya geçtiğim oluyor. hızlanırken ön 3 arka 4 e alıp yavaş yavaş arttırıyorum. ön vitesi 1 e neredeyse hiç almıyorum alırsamda ön bir arka 4 te kullanıyorum
eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,349
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom