Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Eğer tam 10 dolar olmazsa talep et butonu çıkmaz.
Kaç lira yazıyor orda toplam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30tl 50 kuruş ortalama.
Screenshot_2021-01-18-15-46-39-373_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Eğer tam 10 dolar olmazsa talep et butonu çıkmaz.
Kaç lira yazıyor orda toplam?

30tl 50 kuruş ortalama.
bu şekilde hocam yeni hesap açtığım için direk 10dolar doldu. ama claime basınca beyaz ekranda kaliyor kart ekleyemiyorum

Kuponu aldık ama harcayacak birsey bulamadım. Mouse almak istiyorum tavsiyesi olan var mı Aliexpress ten.Maksimum 200 liraya.

Kuponu aldık ama harcayacak birsey bulamadım. Mouse almak istiyorum tavsiyesi olan var mı Aliexpress ten.Maksimum 200 liraya.
Razer Viper mini.
Beyaz ekran için gir çık düzeliyor.

Arkadaşlar son 4 TL kaldı yardım eder misiniz lütfen ?

Tek tıklamayla TRY 154.04 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.

Merhaba.
Aliexpress ödül kardeşliği diye bir etkinlik başlatmış.
Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz.
Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var.
Oraya girin.
Daha sonra ordan adımları takip edin.
Günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz.
Yardım ettiğiniz her hesapta 10 dolar kupon bulunuyor üstellik 10 dolar ve üzeri.
Linki paylaşın paylaştığınız telefondan giriş yapın.(Aileden biri ile paylaşın ve onların telefonundan girin)
Daha sonra 10 dolarlık kupona tıklayın.
Daha sonra ise Talep edin.
Kartınızı girmenizi isteyecek.
Kartınızdan 1 dolar bakiye çekiyor 3 iş günü içerisinde geri iade ediyor.(Bana 2 saat içinde yattı)
10 dolar değerinde kuponunuz artık elinizde.
Şimdiden hayırlı olsun.​
Ben yanlışlıkla zor olanı seçtim daha fazla alayım diye, fakat annemi davet ettim hiç bir şey olmadı, 132 tl de idi ırada kaldı. Daha sonra gittim 20 tl lik ürün aldım 136 tl ye çıktı.Davet ederek kazanamadım. Talep etme olayıda çıkmadı.Başka hesap ile kaydolsam kolay olanı seçsem alabilir miyim ?

Ben yanlışlıkla zor olanı seçtim daha fazla alayım diye, fakat annemi davet ettim hiç bir şey olmadı, 132 TL de idi ırada kaldı. Daha sonra gittim 20 TL lik ürün aldım 136 TL ye çıktı.Davet ederek kazanamadım. Talep etme olayıda çıkmadı.Başka hesap ile kaydolsam kolay olanı seçsem alabilir miyim ?
Alabilirsin.

Ben yanlışlıkla zor olanı seçtim daha fazla alayım diye, fakat annemi davet ettim hiç bir şey olmadı, 132 TL de idi ırada kaldı. Daha sonra gittim 20 TL lik ürün aldım 136 TL ye çıktı.Davet ederek kazanamadım. Talep etme olayıda çıkmadı.Başka hesap ile kaydolsam kolay olanı seçsem alabilir miyim ?
alabilirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri