MSI A PRO Serisi Kötümü?

Reaksiyon skoru
84
Selam dostlar MSI Z390-A PRO kötü bir anakartmı? Arkadaşım topladıgı sistemde almış şimdi sende hep arkadaşın diyorsun diyeiblirsiniz ama cidden arkadaşım aldı kendisi iyi oldugunu söylüyor ama nedense B450 ler için kötü denmişti Z390 içinde aynımıdır?

Vrm kalitesi önemli
Çoğu anakart sıralanmış.

Selam dostlar MSI Z390-A PRO kötü bir anakartmı? Arkadaşım topladıgı sistemde almış şimdi sende hep arkadaşın diyorsun diyeiblirsiniz ama cidden arkadaşım aldı kendisi iyi oldugunu söylüyor ama nedense B450 ler için kötü denmişti Z390 içinde aynımıdır?
Dostum bir kere b450 AMD anakartı z390 Intel anakartı ne demek istediğini anlamadım.
Ayrıca kim kötü dedi dediyse saçmalamış. Son derece iyi bir anakart.

Hayır iyi bir seridir. Artıdan Z serisi anakart bu çok sakat iş yapılamaz. Z veya X serisi gibi üst seviye anakartlarda iyi markalarda sorun olmaz.

MSI Z390-A PRO giriş seviyesi bir anakarttır.
z390.webp

bir ay sonra 10. nesil inteller çıkacak ve B anakartlarla bile OC yapılabiliyor deniyor buna rağmen şimdiki işlemcileri almak çok da mantıklı değil gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI Z390-A PRO giriş seviyesi bir anakarttır. Alıntıyı görüntüle
Şu sıralama listelerine çok fazla güvenmeyin bence yani Z390'a çok bakmadım ama X570 konusunda aynı böyle bir tabloda TUF X570, Aorus elitenin gerisindeydi. :D

bir ay sonra 10. nesil inteller çıkacak ve B anakartlarla bile OC yapılabiliyor deniyor buna rağmen şimdiki işlemcileri almak çok da mantıklı değil gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu sıralama listelerine çok fazla güvenmeyin bence yani Z390'a çok bakmadım ama X570 konusunda aynı böyle bir tabloda TUF X570, Aorus elitenin gerisindeydi. :D
Birbirine yakın anakartlar.

Geri