Monitör alacagım hangisini almalıyım

Pivot öelliklerinin bazılarında 90 derece dönme olmaz.
Aşşağı yukarı hareket her zaman olur pivotta.
Fakat her zaman 90 derece dönmez.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok 240 hz monıtorde 240 fps altı alınca takılmalar oluyormus öle duydum o yuzden almak istemiyorum acaba doğrumu bu dedigim
Bu konuda daha bilgili birisi fikir belirtirse daha sağlıklı olur..

Benim Önerdiğin 27GL 650fb monitörü 90 dereceden fazla dönebiliyor tahminimce 94 dereceye kadar filan ayrıca yukarı aşağı filanda pivot özelliği var 144hz olması güzel ve + olşarak gsync destekli aynı zamanda freesync destekli bir inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum çekebilirsem paylaşrım szaten ama k çivarına daha iyisi yok üstelik bu 27'' ve IPS panel

Yok 240 hz monıtorde 240 fps altı alınca takılmalar oluyormus öle duydum o yuzden almak istemiyorum acaba doğrumu bu dedigim
Aslında o tam olarak öyle değil. Takılma falan olmaz, 200 FPS alsanız bile 240 Hz de 144 Hz den daha akıcı oynarsınız.

Benim Önerdiğin 27GL 650fb monitörü 90 dereceden fazla dönebiliyor tahminimce 94 dereceye kadar filan ayrıca yukarı aşağı filanda pivot özelliği var 144hz olması güzel ve + olşarak gsync destekli aynı zamanda freesync destekli bir inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum çekebilirsem paylaşrım szaten ama k çivarına daha iyisi yok üstelik bu 27'' ve IPS panel
Bu monitör abdullah abinin yeni cıkarttıgı sistemdeki monitör degilmi ?

Bu monitör abdullah abinin yeni cıkarttıgı sistemdeki monitör degilmi ?
Dostum niye bu kadar kasıyorsun kendini şuan alabileceğin en iyi monitör AOC 24G2U bunu herhangi bir yerde konu açsan bile belirtecekler.

Dostum niye bu kadar kasıyorsun kendini şuan alabileceğin en iyi monitör AOC 24G2U bunu herhangi bir yerde konu açsan bile belirtecekler.
İşte onu çok öneriyorsunuz fakat çok sorun yaşayyanlar çok varmıs uğraşmak istemiyorum obur monitörlerde Aoc 24g2u kadar sorun yaşayan yok

İşte onu çok öneriyorsunuz fakat çok sorun yaşayyanlar çok varmıs uğraşmak istemiyorum obur monitörlerde Aoc 24g2u kadar sorun yaşayan yok
O şans işi sonuçta teknoloji ürünü alıyoruz başka bir monitörde de sorun yaşanabilir bildiğim kadarıyla AOC un servisleri iyi ama siz istemiyorsanız ViewSonic XG2405 modeline bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,257
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri