Kız olan bir arkadaşıma ne hediyeyi almalıyım?

ayna al süslü bir kutuya koy not yaz sena senden güzel bişey alamadım yaz :D

Kızın sevgilisi var hocam. Sadece arkadaşım yani biraz fazla kaçmaz mı 😂 bileklik ya da basit bir kolye alırım yeter. Ayna şeyini sevgilisi yapsın ben niye yapayım 😂

His taşı kolyelere bi bakınız.

30 liraya dediğiniz gibi his taşı kolye aldım hocam, umarım beğenir ( gerçi beğenip beğenmemesi pek de umurumda değil) sevgilisi olmayan birine çıksaydı daha anlamlı olurdu bu kolye ama Neyse.

30 liraya dediğiniz gibi his taşı kolye aldım hocam, umarım beğenir ( gerçi beğenip beğenmemesi pek de umurumda değil) sevgilisi olmayan birine çıksaydı daha anlamlı olurdu bu kolye ama Neyse.
Ürünü inceleme şansınız oldu mu?
Ürün sıcaklığa göre renk değiştirmesi gerek yoksa imitasyon o taş.

Ürünü inceleme şansınız oldu mu?
Ürün sıcaklığa göre renk değiştirmesi gerek yoksa imitasyon o taş.

Evet yorumlarda renk değiştirdiğini belirtmişler, kız çok da zayıf olmadığı için 45 cm zincir uzunluğu olanını seçtim. Zaten kolyeyi takacağını zannetmiyorum sevgilisi var. Hatıra olarak saklar muhtemelen.

Not: trendyoldan aldım.

Evet yorumlarda renk değiştirdiğini belirtmişler, kız çok da zayıf olmadığı için 45 cm zincir uzunluğu olanını seçtim. Zaten kolyeyi takacağını zannetmiyorum sevgilisi var. Hatıra olarak saklar muhtemelen.

Not: trendyoldan aldım.
Ben merak ettim senden bir şey rica etsem:
Normal kutusundayken fotoğrafını bir de elinin içine alıp bir süre bekledikten sonra fotoğrafını atar mısın ?

Normal kutusundayken fotoğrafını bir de elinin içine alıp bir süre bekledikten sonra fotoğrafını atar mısın ?

Olur hocam sıkıntı yok. Size fotoğrafları özelden atarım 👍 şu anda gelmedi ama dün sipariş verdim.

IMG_20210128_235401.jpgIMG_20210128_235432.jpg

Gayet hoş hocam. Eğer kız sevgilim olsaydı, yalan yok daha pahalısını alırdım. Ama bu da gerçekten güzel. 29 liraya aldım, kargo ücreti ile beraber 39 tuttu.

Geri