İnternetten Hacker ile alakalı forumlara baktım orada watsapp facebook gibi uygulamalara bile sızabileceğin yazıyordu.IP adresi ile en fazla konum sorgulatır. User agent bilgisini vs. öğrenebilir. Ancak bu bilgiler ile yalnızca Hacker Okan'lık yapılır. Bu bilgiler kritik de olsa genelde herkese Dinamik IP atandığından, modem açıp kapatıldığında değişecektir. MAC adresi ise daha kritik. MAC adresi ile MITM saldırısı gerçekleşebilir. (En sevdiğim Network tabanlı saldırı türüdür)
Teorik olarak mümkün. Mesela teorik olarak öyle bir bomba yapılabilir ki güneş bile parçalara ayrılır. Benzetmeyi anlamışsındır.İnternetten Hacker ile alakalı forumlara baktım orada watsapp facebook gibi uygulamalara bile sızabileceğin yazıyordu.
O tarz değil, public ip'i bir şekilde çalıp/yansıtıp Whatsapp'a orijinal gibi doğrulama yollayıp ana telefon cihaz olabilir. Yapan var mı desen, görmedim de duymadım da.Whatsapp facebook'ta zaten seni bekliyordu istediğin kadar bil ekran mac adresinde yada ıp adresinden telefonun ekran paylaşımına ulaşamazsın bunu yapamayacağın içinde facebook whatsapp gibi uygulamalara sızamassın..
Fazlasıyla bilgi sahibi olmak gerek hiç bilgi sahibi olmayan kullanıcı yapabileceği bişey değil aslında bunu demek istemişti bu işin piri olan kişilere sözüm yok..O tarz değil, public ip'i bir şekilde çalıp/yansıtıp Whatsapp'a orijinal gibi doğrulama yollayıp ana telefon cihaz olabilir. Yapan var mı desen, görmedim de duymadım da.
Zaten o iş için de ISS tarafından birisi olması lazım bla bla her neyse yahu neyi konuşuyorsakFazlasıyla bilgi sahibi olmak gerek hiç bilgi sahibi olmayan kullanıcı yapabileceği bişey değil aslında bunu demek istemişti bu işin piri olan kişilere sözüm yok..