Saber RGB w tuşu basmama sorunu.

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar 12 kasım da saber rgb aldım ve "y" tuşu ara sıra basmıyordu. Daha sonralara doğru ise "w" hafiften basmamaya başladı. Keycapi söküp üfledim ve bu daha sık basmamaya başladı. Firmaya yazsam iade edebilir miyim? Veya garantiye yollasam düzeltirler mi?
İade edebilir miyim ayrıca?

Arkadaşlar 12 kasım da saber RGB aldım ve "y" tuşu ara sıra basmıyordu. Daha sonralara doğru ise "w" hafiften basmamaya başladı. Keycapi söküp üfledim ve bu daha sık basmamaya başladı. Firmaya yazsam iade edebilir miyim? Veya garantiye yollasam düzeltirler mi?
İade edemezsin,14 günü geçmiş.Garantide de bi şey yapcaklarını sanmıyorum ama şansını dene.

Arkadaşlar 12 kasım da saber RGB aldım ve "y" tuşu ara sıra basmıyordu. Daha sonralara doğru ise "w" hafiften basmamaya başladı. Keycapi söküp üfledim ve bu daha sık basmamaya başladı. Firmaya yazsam iade edebilir miyim? Veya garantiye yollasam düzeltirler mi?
GP Saber sorunlu bir klavye. Yine de şansınızı deneyin derim.

bu yeni üretilen gamepower klavyelerin kronik sorunuymuş firmayla iletişime girersen değişim yapabilirler

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

bendede warlock compacta w s tuşları ara sıra bamıyordu yani 1 dakika boyunca basmıyordu 1 dk sonra tekrar aynı garantiye yolladım yaptılar gönderdiler

İçini açıp temizlerseniz sorun çözülebilir, ben de aynı sorunu yaşadım.
İçini açıp temizledim, neredeyse 7 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor.
Garantiye gönderip neredeyse 1 ay ürünümü beklemekten daha iyi bir seçenek.

bendede warlock compacta w s tuşları ara sıra bamıyordu yani 1 dakika boyunca basmıyordu 1 dk sonra tekrar aynı garantiye yolladım yaptılar gönderdiler
Teşekkür ederim yollayacağım.

çok iyi temizlemen lazım

İçini açıp temizlerseniz sorun çözülebilir, ben de aynı sorunu yaşadım.
İçini açıp temizledim, neredeyse 7 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor.
Garantiye gönderip neredeyse 1 ay ürünümü beklemekten daha iyi bir seçenek.
Şimdi ise vazgeçtim :/

Gamepower kronik sorunlu bu klavyelerin görünüşüne aldanmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri