Çınar Yaşar
80+ Gold
Bende de Gamepower Ogre Raimbow var D tuşu ara sıra basmamaya başladı fakat kardeşim tuşları felan çıkartıp takıyor ondan olabilir
çözüldü ya kendi kendine basıyor şuan teşekkürler.
yok şuan düzeldi benim kendi kendine ilerde tekrar yaşanırsa buradaki çözümleri deneyeceğim sağolun.@White Ravens ve @06ankaralı hariç herkesin istisnasız yaşadığı sorun.
WD-40 sprey sıkıp kompresörle hava bastım, şuan W tuşum çalışıyor benim.
Ama diğer tuşlarda da sorun başladı yavaştan.
Saber RGB önerme devri bitiyor desene .@White Ravens ve @06ankaralı hariç herkesin istisnasız yaşadığı sorun.
Ama diğer tuşlarda da sorun başladı yavaştan.
spray sıkın ulen! bu W-A-S-D Olayı olmasa çok rahat alınabilir bir klavyeydi. gamepowerin el atması gerek klavyeye.@White Ravens ve @06ankaralı hariç herkesin istisnasız yaşadığı sorun.
Ama diğer tuşlarda da sorun başladı yavaştann.
hahahaha şuan düzeldi allahtan iler de deneriz ya teşekkürler.spray sıkın ulen! bu W-A-S-D Olayı olmasa çok rahat alınabilir bir klavyeydi. gamepowerin el atması gerek klavyeye.
bende de sorun yoktu herkese tavsiye ediyordum tatil dönüşü temizledim böyle oldu ama şuan normal çalısıyor sıkıntı yok.6 7 aydır calypso kulanıyorum bi sorunu yok cay dokuldu ama biside olmadi valla
Önereni görürseniz rapor edin.Saber RGB önerme devri bitiyor desene .
GP ne yapsın, Outemu switchden kaynaklı.spray sıkın ulen! bu W-A-S-D Olayı olmasa çok rahat alınabilir bir klavyeydi. gamepowerin el atması gerek klavyeye.
en çok o tuslara basıldığı için en çok ordan patlıyor klavye.Önereni görürseniz rapor edin.
GP ne yapsın, Outemu switchden kaynaklı.
Bu arada sadece W-A-S-D değil, başka tuşlarda da oluyor.
Garanti ne oldu hocam hallettilermi?valla aynı sorun bende de var dı geçen ayın 24 üne yolladım garantiye daha gelmedi bakalım çözülür inşallah sorunlu bir klavye galiba bazılarında sıkıntı yok ama sorun yaşayan çok görüyorum
lanAynen lyle. Bende baktim. Dedim lo ne oluyor. Korsan dolasiyor
ya 11 ağustosda yazmışHocam bu konu eski rambo dönmedi aramıza.