4500-5000 ₺ F/P Toplama Bilgisayar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Harbi cahil bir insansın parçalar hakkında bilgim var sizim gibi cahiller yuzunden ulkr gelismiyor parayı ben kazanıp almıyormuyum ben amd dizmek istiyorum belki sanane
e diz ozaman bizden niye yardım istiyorsun öneriyoruz leş markalar berbat markalar onun yerine AMD falan alırım diyorsun ozaman bize niye soruyorsun?

Bak kardeşim bilinmedik parca diye bişey demedim herkeskn kendi fikri sanane oğlum sanane ister amd severim ister intel sanane
1611126263010.png

e diz ozaman bizden niye yardım istiyorsun öneriyoruz leş markalar berbat markalar onun yerine AMD falan alırım diyorsun ozaman bize niye soruyorsun?
Sgiagsksgsksgkshd asla oyle bisey demedim aklımda sistem toplamak var forumada sorim dedim sen bana intel onerebilirsin bende derimki intel sevmiyorum ama siz konuyu uzattınız

Zaten kötü diyorum ister kelimesini kullandım dikkatli bak
ya umarım banlanırsın tamammı yaşın en fazla 14 baba parasıyla bilgisayar topluyorsun sadece asus ve msi markası iyi sanıyorsun

Anakartı Biostar H410MH yapın.
Ekran kartını Powercolor RX5500XT 4GB yapın.
Ramlerin adetini 2'ye yükseltin.
SSD'yi iptal edip bunu alın ;
Arkadaşın önerisi güzel, ben de öneririm.

Üslubunuzu düzeltiniz, ayrıca fanboy olmayınız.

Harbi cahil bir insansın parçalar hakkında bilgim var sizim gibi cahiller yuzunden ulkr gelismiyor parayı ben kazanıp almıyormuyum ben amd dizmek istiyorum belki sanane
Palit, Inno gibi markalar ulkemizde daha yeni yeni taniniliyor, amd sistem dizmek ve daha marka ile parcalar dizmek istediginizi anliyorum, fakat 5000TL gibi bir butce 1650 + 8gb ram gibi bir sistem dizebiliriz fakat kalitesiz(!) dediginiz sistem 1650S + 16gb ram iceriyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,314
Üyeler
190,728
Son üye
Kayhan Muhammed