Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yaptım dostum (y)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dolar kuruna göre anlık değişiyor onda sıkıntı yok. dolar 7.7ydi ben yaparken o yüzden 7 dedim
Hocam benim paramı 20dk sonra iade etti sizde bir sıkıntı olmuş olabilir, canlı destek ile konuştunuzmu ?

Arkadaşlar 3 gün oldu hala iade aşamasına bile girmedi. Normalde sağ altta turuncu renkte 3 tane aşama olurdu iade için bende o bile görünmüyor. İade edilecek bile demiyor ve para hesabımdan çekilmiş. Normalde orada iade edileceğine dair bilgi olurdu bende o bilgi bile yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Alıntıyı görüntüle
Çoğu kişi bu hatayı alıyor ama yazık ayırdığımız vakite 2 kere iptal oldu benim siparişler

Hocam tek 76 TL'den yüksek bir urunmu alabiliyoruz yoksa sepet toplamı 76 TL'den yüksek olsa olurmu ?
Deneyin hocam bana hep 78 tl verdi kuponu ürünü ücretsiz sevkiyat olanlardan alırsanız daha karlı olur üründen düşüyor çünkü fiyatı kargodan değil yanlış hatırlamıyorsam

Deneyin hocam bana hep 78 TL verdi kuponu ürünü ücretsiz sevkiyat olanlardan alırsanız daha karlı olur üründen düşüyor çünkü fiyatı kargodan değil yanlış hatırlamıyorsam
Tam olarak nasıl kullanacağımı anlamadım, kuponlar kısmında 78 TL'lik bir kupon var , ama nasıl kullanacağımı anlamadım

Tam olarak nasıl kullanacağımı anlamadım, kuponlar kısmında 78 TL'lik bir kupon var , ama nasıl kullanacağımı anlamadım
78 tl ve üzeri bir üründe kullanabilirsiniz 78 tl nin altında kullanamazsınız sepette tüm ürünler tikini seçtiğiniz zaman kendi kuponu düşüyor toplam fiyatı çıkarıyor size.

Arkadaşlar 3 gün oldu hala iade aşamasına bile girmedi. Normalde sağ altta turuncu renkte 3 tane aşama olurdu iade için bende o bile görünmüyor. İade edilecek bile demiyor ve para hesabımdan çekilmiş. Normalde orada iade edileceğine dair bilgi olurdu bende o bilgi bile yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Alıntıyı görüntüle
Ürünü hangi aşamada iptal etti kargoya verildikten sonra mı?

Tek tıklamayla TRY 156.06 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
https://a.aliexpress.com/_mM8fxqd destek olur musunuz? Son 30krş kaldı

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Kes onu kampanyası konu açtım seçili ürünlerde 0.1 dolar linkten girip ürünun fiyatını 0.1 dolara düşürebilirsiniz yardım için linkinizi atabilirsiniz sınır yok

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Kes onu kampanyası konu açtım seçili ürünlerde 0.1 dolar linkten girip ürünun fiyatını 0.1 dolara düşürebilirsiniz yardım için linkinizi atabilirsiniz sınır yok
Bedavaya klavye mouse seti 🤔

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri