Pc den pubg mobil oynayanlara tepki verenler

Karşındakinden klavye avantacından kolayı zevk alıyorsan yüde 90 ihtimal kolsuzsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben arkadaşımla oynarken ben mobilden o pc den girmiye denedik girdi
o zaman mobil ve emülatör karışık çıkıyor ama çoğunluk emülatör

Arkadaşlar pc den PUBG mobile oynayan insanlara engelli emojisi atıp mal felan diyerek küfürler yağdırıyorlar neymiş efendim pc den PUBG mobil oynanmazmış insanların zevklerine karışmayın bırakın kim ne oynuyorsa karışmayın kimsenin oyun veya başka zevklerine karışmayın konuyu aömamın sebebi sizin düşündükleriniz merak etmem.
kardesım mobıl oyun ne demek bılmıyorsun herhalde. mobıl :D? neden pcden oynuyorssun. karsındakı telefon tabletten oynuyor sen pcde. adıl mı gercekten. net engellı emojısı yanı bunun tercıhle zevkle alakası yok kı.

o zaman mobil ve emülatör karışık çıkıyor ama çoğunluk emülatör
lite yerinen njeden mobil peki

kardesım mobıl oyun ne demek bılmıyorsun herhalde. mobıl :D? neden pcden oynuyorssun. karsındakı telefon tabletten oynuyor sen pcde. adıl mı gercekten. net engellı emojısı yanı bunun tercıhle zevkle alakası yok kı.
en başta sadece pc dekiler geliyor dedi şimdi bazıları mobil diyor :)

belki arkadaşının pc yok beraber mobil giriyor

kardeşim önce yazılanı okusan keşke diyozki emülatörler emülatörlerle eşelşiyor

oynadığın hiçbir arkadaşında c olmadığına eminim

Yanlış anlam ama PUBG lite varken saçma karşındaki elle sen klavyeyle oynuyorsun sence adilmi ?
pc den girince seni pc den oynayanlarla eşleştiriyo mobilden girenlerle mobilleri ama 2 arkadaş biri pc biri mobil girse mobil girende pc den girenlere karşı oynuyo

en başta sadece pc dekiler geliyor dedi şimdi bazıları mobil diyor :)
mobil ve emülatör birlikte girerse böyle karışık olur git bir oku önce

oynadığın hiçbir arkadaşında c olmadığına eminim
tm

s
pc den girince seni pc den oynayanlarla eşleştiriyo mobilden girenlerle mobilleri ama 2 arkadaş biri pc biri mobil girse mobil girende pc den girenlere karşı oynuyo
sonunda adam akıllı bir yorum.

mobil ve emülatör birlikte girerse böyle karışık olur git bir oku önce

tm
Benim sıkıntımda bu sistem adeletli değil yoksa istersen git pcinde brawl stars oyna banane

kardesım rakıbın bırısı emulatordur. duo gırmıstır squad gırmıstır yanında tabletten telefonadn gıren arakdası vardır. bılebılır mısın? bak adam yukarda birimiz telden bırımız pcden beraber gırebıldık dıyor.

Benim sıkıntımda bu sistem adeletli değil yoksa istersen git pcinde brawl stars oyna banane
tamam ona kalırsa ben 60hz 5ms monitörde steam pubg oynarım karşıdaki 240 hz 1ms buna ne dersin?

kardesım rakıbın bırısı emulatordur. duo gırmıstır squad gırmıstır yanında tabletten telefonadn gıren arakdası vardır. bılebılır mısın? bak adam yukarda birimiz telden bırımız pcden beraber gırebıldık dıyor.
tamam onun için yukarıda cevabını yazdım bakabilirsin.

Geri