Neler Yeni

Pc den pubg mobil oynayanlara tepki verenler

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rıdvan Tali
Adı üstünde PUBG MOBILE telefondan oynayanlara laf yok ama kol oyunu gerektirmeyen em. bu sayede rank sıralamasında bu tür insanlar girer ne yazık ki keşke bunları da ayırsalar. Önceden em. olduğu belli olmuyordu adamlar cs go volaranttaki gibi saldırıyordu şerefsizler gizliyordu son güncellemer de düzelttiler ama oyunu iyi ki de bırakmışım bi kaç sene önce

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Adı üstünde PUBG MOBILE telefondan oynayanlara laf yok ama kol oyunu gerektirmeyen em. bu sayede rank sıralamasında bu tür insanlar girer ne yazık ki keşke bunları da ayırsalar. Önceden em. olduğu belli olmuyordu adamlar cs go volaranttaki gibi saldırıyordu şerefsizler gizliyordu son güncellemer de düzelttiler ama oyunu iyi ki de bırakmışım bi kaç sene önce
ne zaman bıraktın kaç sene önce?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ne derse desinler bu oyun mobil bir oyun oynayanları linçlerim ben 30 bin 40 bin tl pc alıp pubg mobile oynayanıda gördüm 2000 tl ye pubg mobile oynicam sıfır olsun diye küfür ederek konu açanlarıda gördüm

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
avantaj avantajdır.
güzel kafa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne derse desinler bu oyun mobil bir oyun oynayanları linçlerim ben 30 bin 40 bin TL pc alıp PUBG mobile oynayanıda gördüm 2000 TL ye PUBG mobile oynicam sıfır olsun diye küfür ederek konu açanlarıda gördüm
Hocam öyle çok üstün zekalı arkadaş var

OUTRA

80+
tamam ona kalırsa ben 60hz 5ms monitörde steam PUBG oynarım karşıdaki 240 hz 1ms buna ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam onun için yukarıda cevabını yazdım bakabilirsin.
bu cok farklı bır olay. senınkı mobıl bır oyunu pcde oynamak. steamdekı pubgyı farklı ozellıklerde pcde oynamak butce ımkan meselesı ama sonuc olarak ıkınız de pcde oynuyorsunuz.

yerçileği

80+ Bronze
1.iş sana katılıyorum adamın kendi zevki
2.bazı kişiler zevklerini geliştirerek daha iyi yerlere gelip ülkemizi temsil ediyorlar örn:Ersin yekin adam avrupa1.si oluyor şimdi o adamı sokakta görseniz tebrikmi ederdiniz yoksa bilgisayardan oynuyor dalgamı Geçerdiniz şahsen tebrik ederdim

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
1.iş sana katılıyorum adamın kendi zevki
2.bazı kişiler zevklerini geliştirerek daha iyi yerlere gelip ülkemizi temsil ediyorlar örn:Ersin yekin adam avrupa1.si oluyor şimdi o adamı sokakta görseniz tebrikmi ederdiniz yoksa bilgisayardan oynuyor dalgamı Geçerdiniz şahsen tebrik ederdiM
Sokakata görsem normal pubg oynamsını söylerdim

Top Bottom