ne zaman bıraktın kaç sene önce?Adı üstünde PUBG MOBILE telefondan oynayanlara laf yok ama kol oyunu gerektirmeyen em. bu sayede rank sıralamasında bu tür insanlar girer ne yazık ki keşke bunları da ayırsalar. Önceden em. olduğu belli olmuyordu adamlar cs go volaranttaki gibi saldırıyordu şerefsizler gizliyordu son güncellemer de düzelttiler ama oyunu iyi ki de bırakmışım bi kaç sene önce
güzel kafaavantaj avantajdır.
Hocam öyle çok üstün zekalı arkadaş varne derse desinler bu oyun mobil bir oyun oynayanları linçlerim ben 30 bin 40 bin TL pc alıp PUBG mobile oynayanıda gördüm 2000 TL ye PUBG mobile oynicam sıfır olsun diye küfür ederek konu açanlarıda gördüm
bu cok farklı bır olay. senınkı mobıl bır oyunu pcde oynamak. steamdekı pubgyı farklı ozellıklerde pcde oynamak butce ımkan meselesı ama sonuc olarak ıkınız de pcde oynuyorsunuz.tamam ona kalırsa ben 60hz 5ms monitörde steam PUBG oynarım karşıdaki 240 hz 1ms buna ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam onun için yukarıda cevabını yazdım bakabilirsin.
Sokakata görsem normal pubg oynamsını söylerdim1.iş sana katılıyorum adamın kendi zevki
2.bazı kişiler zevklerini geliştirerek daha iyi yerlere gelip ülkemizi temsil ediyorlar örn:Ersin yekin adam avrupa1.si oluyor şimdi o adamı sokakta görseniz tebrikmi ederdiniz yoksa bilgisayardan oynuyor dalgamı Geçerdiniz şahsen tebrik ederdiM