Yardım EA Play Oyunları Oynayamıyorum

nibbo

80+
Reaksiyon skoru
28
Selamlar, EA Play aldım sonra tüm oyunları kütüphaneye eklemeye başladım. Bir süre sonra oyunları ekleyememeye başladım. Benim alma amacım zaten Battlefield'dı ama onu ekleyemedim. Mağazaya gidip hemen oynayına tıklayınca Steam Destek Talebi güncelleniyor diyip sayfa yeniliyor, oyun inmiyor. EA Play'de kütüphaneye ekle deyince de bir şey olmuyor. Kütüphane de arayınca da çıkmıyor. Kütüphaneye oyun ekleme limiti gibi saçma sapan bir sistemleri yoktur diye düşünüyorum, sebebini bilen var mı?
resim_2021-01-21_231734.png
resim_2021-01-21_231803.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesaba ekleye tıklayınca da bu hatayı veriyor.
Screenshot_57.png

Son düzenleme:
Selamlar, EA Play aldım sonra tüm oyunları kütüphaneye eklemeye başladım. Bir süre sonra oyunları ekleyememeye başladım. Benim alma amacım zaten Battlefield'dı ama onu ekleyemedim. Mağazaya gidip hemen oynayına tıklayınca Steam Destek Talebi güncelleniyor diyip sayfa yeniliyor, oyun inmiyor. EA Play'de kütüphaneye ekle deyince de bir şey olmuyor. Kütüphane de arayınca da çıkmıyor. Kütüphaneye oyun ekleme limiti gibi saçma sapan bir sistemleri yoktur diye düşünüyorum, sebebini bilen var mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesaba ekleye tıklayınca da bu hatayı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Bende aynı sorunu yaşıyorum bir türlü anlamadım

Bende aynı sorunu yaşıyorum bir türlü anlamadım
Benim sorun kendi kendine çözüldü. Öncesinde Steam İndirme Önbelleğini falan temizledim ama onları yaptıktan sonra da bir süre devam etti sonra kendi kendine düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,007
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri