Yardım Beyaz klavye önerisi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
744
Bütçe
450
Merhaba, daha önce klavye önerisi adı altında konu açmıştım ve linkteki klavyeye karar vermiştim fakat bugün alacakken fark ettim ki 95₺ kargo 97₺ gümrük ile 200₺ civarı artış sağladığı için bütçemi aşıyor. (hpttps://www.hepsiburada.com/motospeed-k87s-kablolu-oyun-klavyesi-yurt-disindan-p-HBV00000V5NFK?magaza=SW+Future

Bu nedenle sizlerden yeni öneriler bekliyorum teşekkürler. (istediğim her şeyi uyumasına gerek yok siz yine de öneri sunarsanız ben düşünürüm)

Aradığım özellikler:

- Beyaz renk.
- Minimal düzen olmalı.
- F ve num tuşları ayrı olmalı (numepad değil üstteki 1-9)
- RGB ışıklandırma olmalı.
- Hem dış hem de tuş altı ışıklandırma olmalı (çok mühim değil)
- Sessiz olmalı (abartı sesli olmasa yeter)

Bütçe Max 450₺

RK61 bakabilirsin.
Hocam Banggood'da o yazan ücreti mi ödüyoruz yoksa fazladan vergi falan var mı?

Ben geçenlerde bunu sipariş ettim. Yeni bir klavye ve şuanda ön sipariş aşamasında. 24 Ocak'ta gönderileceği yazıyor. Bakalım hayırlısı. Sizin de aklınızda olabilir bence; https://wholesale.banggood.com/Gama...=views-right-viewalsoview&DCC=TR&currency=TRY
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Nakliye" kısmında eğer "7-18 iş günü" seçeneğini seçerseniz vergisiz gelecektir. Zaten orada yazar "tax free" diye.

RK61 bakabilirsin.

Teşekkürler ama ben F ve Num tuşları ayrı olan (87 key) bir klavye arıyorum.

İstersen yazan fiyata alıyorsun fakat eve gelince vergi ödüyorsun, istersen 11$ ekleyip vergisiz geliyor.

Ben geçenlerde bunu sipariş ettim. Yeni bir klavye ve şuanda ön sipariş aşamasında. 24 Ocak'ta gönderileceği yazıyor. Bakalım hayırlısı. Sizin de aklınızda olabilir bence; https://wholesale.banggood.com/Gama...=views-right-viewalsoview&DCC=TR&currency=TRY

"Nakliye" kısmında eğer "7-18 iş günü" seçeneğini seçerseniz vergisiz gelecektir. Zaten orada yazar "tax free" diye.

Teşekkürler belirttiğim gibi F ve Num ayrı (87key) arıyorum.

Bu arada 7-18 seçerek eve gelince vergi ödemiyor muyuz benmi yanlışım?

Teşekkürler ama ben F ve Num tuşları ayrı olan (87 key) bir klavye arıyorum.

İstersen yazan fiyata alıyorsun fakat eve gelince vergi ödüyorsun, istersen 11$ ekleyip vergisiz geliyor.

Teşekkürler belirttiğim gibi F ve Num ayrı (87key) arıyorum.

Bu arada 7-18 seçerek eve gelince vergi ödemiyor muyuz benmi yanlışım?
evet vergi ödemiyorsunuz. Banggood karşılıyor. Diyelim bir aksilik oldu ve evinize vergi geldi. Vergiyi ödeyin. Ardından Banggood ile iletişime geçerseniz ödediğiniz vergiyi hesabınıza yolluyor. (Ben daha önce hiç alışveriş yapmadım. Deneyimlemedim. Lakin ilk alışverişim olduğu için klavyeyi alırken çok araştırdım. Bu bilgileri edindim.)

evet vergi ödemiyorsunuz. Banggood karşılıyor. Diyelim bir aksilik oldu ve evinize vergi geldi. Vergiyi ödeyin. Ardından Banggood ile iletişime geçerseniz ödediğiniz vergiyi hesabınıza yolluyor. (Ben daha önce hiç alışveriş yapmadım. Deneyimlemedim. Lakin ilk alışverişim olduğu için klavyeyi alırken çok araştırdım. Bu bilgileri edindim.)

Anladım öyle ise gayet iyiymiş

ben bunu kullanıyorum royal kludgede daha bilinen bir switch kullanıyor ben memnunum

Teşekkürler 87 tuş arıyorum ama düşüneceğim.

Anladım öyle ise gayet iyiymiş

Teşekkürler 87 tuş arıyorum ama düşüneceğim.

bu var baya iyi çıkarılıp değişebilir switch falan da var

anne pro 2 diye bir şey duymuştum bakabilirsin istersen

bu var baya iyi çıkarılıp değişebilir switch falan da var

Evet ama bütçeyi aşıyor oda, 2. Ellere bakıyorum hayırlısı buradada oradanda bi ümit diyeyim.

abdullah abinin de incelemesi var

Geri