Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

2JZ-GTE

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,782
Arkadaşlar 17 yaşındayım şuan türkiyede yaşıyorum ama yaşadığım ülkeden memnun değilim, bugün almanyadaki 1. Dereceden yakın bir akrabamla konuştum ve bana ilerde buraya gel burada yaşarsın dedi ama ben kararsızım şimdiye kadar hep amerikada yaşamayı düşünmüştüm siz olsaydınız hiç arkadaşınızın ve akrabanızın olmadığı biryerlerdemi yaşamak isterdiniz yoksa avrupada yakın akrabalarınızlamı?

Avrupa'da yaşardım. Almanya'da yaşardım özellikle.
Bende öyle düşünmeye başladım aslında ihtiyacım olduğunda yanımda birileri olur en azından ve türkiyeye çok yakın annemi babamı ve yiğenlerimi felan kolaylıkla görebilirim, aklımda orada biraz para biriktirip yiğenlerim büyüdüğünde onlaro özel lise veya üniversitede okutmak var.

Almanyaya git. Keşke benim de tanıdığım olsa :/

Dijital oyun tasarımcılığı okumayı istiyorum.
Bu ülkeden gitmek istediğim için vatan haini bile diyenler olmuştu bana forumdada konuyu açarken endişeliydim belki linç yerim diye ama forumun zeka ortalaması istanbuldaki rastgele bir meydandaki zeka ortalamasından daha yüksek.

Bu ülkeden gitmek istediğim için vatan haini bile diyenler olmuştu bana forumdada konuyu açarken endişeliydim belki linç yerim diye ama forumun zeka ortalaması istanbuldaki rastgele bir meydandaki zeka ortalamasından daha yüksek.
Öyle diyen en düşük 50 yaşındadır. Adam alıyo emekli maaşını oturuyor. İçtiği çayı yazdıran adam ''Eğonomi güzel yiğen'' diyor.

Öyle diyen en düşük 50 yaşındadır. Adam alıyo emekli maaşını oturuyor. İçtiği çayı yazdıran adam ''Eğonomi güzel yiğen'' diyor.
En iyisi kaçıp kurtulmak almanyadaki akrabama sordum birçok şeyin daha ucuz olduğunu söylüyor ve orada yaşayıp türkiye cennet diyenlerin yalancı olduğunu söylüyor.

En iyisi kaçıp kurtulmak almanyadaki akrabama sordum birçok şeyin daha ucuz olduğunu söylüyor ve orada yaşayıp türkiye cennet diyenlerin yalancı olduğunu söylüyor.
En iyisinden Araba fiyatları bilgisayar fiyatları. Market meyve fiyatları biraz pahalı sadece.

Almanya veya Amerika, ikisi de buradan kat kat daha iyi yerler. Seçim senin, ikisi de güzel ülke.
Sizce almancaya alışabilirmiyim kendimi ufade edebilecek ve insanlarla iletişim kurabilecek kadar orta seviye ingilizce biliyorum ama almanca zor gibi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyisinden Araba fiyatları bilgisayar fiyatları. Market meyve fiyatları biraz pahalı sadece.
Dostum yağ 80 lira😁

Geri