Yardım Medusa Rainbow alınır mı?

techno3030

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,715
Merhaba, öylesine kulaklıklara bakıyordum ve Medusa'nın Rainbow olanını gördüm. Bu alınır mı, yoksa Rampage Comfort veya Tronsmart Sono mu tercih edilmeli ve düz Medusa ile tek farkı rainbow olması mı?

Bu arada almayacağım, sadece merak. Belki alırım xd.

Merhaba, öylesine kulaklıklara bakıyordum ve Medusa'nın Rainbow olanını gördüm. Bu alınır mı, yoksa Rampage Comfort veya Tronsmart Sono mu tercih edilmeli ve düz Medusa ile tek farkı rainbow olması mı?

ben seni technopat da gördüm sanırım? :D

Rampage comfort kaliteli olsada drop plus varken tofaş gibi kalıyor.
Dostum fanboyluk yapmayı kes.
270 tl ürün yazmıs adam sen 400 tllik ile karsılastırıyorsun.
O zaman parası varsa gerçek 7.1 alsın. Boş yorum yapmayın artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Comfort a bakabilirsin.

Transmart sono tercih et bu çöpü de alma

Çok sağolasın hocam da Medusaya bakma sebebim biraz büyük kulak pedleriydi, Comfort rahatsız ediyor mu acaba?
Neyse hocam, ben alacağım cevabı aldım :)

Sağol hocam da Sono'nun bassları biraz az, Comfort Plus bence daha iyi.
Ben rock müzik filan dinlemediğim için basslar pek umrumds değil benim için gayet yetrli geliyor ve ses kalitesi,rahatlık olarak fiyatına göre çok iyi

Alınmaz eski ve rakipleri karşısında kötü.
Rampage Comfort yada Corsair HS53 tercih edebilirsiniz

Çok sağolasın hocam da Medusaya bakma sebebim biraz büyük kulak pedleriydi, Comfort rahatsız ediyor mu acaba?
İlk bir iki gün alışma sürecinde rahatsız ediyor. En azından beni rahatsız etti...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri