aragonattt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
Kuzenim gamepowerın 165hz 1ms 27" monitörünü almış ama windowsda 120hz sçeneğini bulabildim seçenek olarak var mı bilgisi olan
1920x1080 kullanıyorum ama başka oran seçilen bir yer var mıEkran oranı 16:9 seçili olduğuna eminmisiniz ? çünkü 16:10 olduğunda max 120 hz oluyor benimde 165 hz monitörüm var.
Bende nvidia denetim masası olduğu için oradan ayarlıyordum windows yerine amd tarafı için bilgim yok hocam görüntü ayarlarından ayarlayabilirsiniz belki denemenizde fayda var.1920x1080 kullanıyorum ama başka oran seçilen bir yer var mı
ben kendi 144 hz monitörümde hdmi ile kullanmama rağmen 144 seçeneğini görüyordum amaHDMI 2.0 veya alt sürüm ile max 120 alırsınız DP geçiş yapınız
HDMI 2.1 olduğundan genel olarak kutulardan çıkan kablolar 2.0 120 üstü olmaz.freesync de var monitörde ama amd softwarede o da destekli gözükmüyor monitörde bi sıkıntı olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kendi 144 hz monitörümde hdmi ile kullanmama rağmen 144 seçeneğini görüyordum ama
GP Monitörler fabrika çıkışlı FS kapalı geliyorlar menü tuşuna basıp monitör tuşlarından FS açılmalı ilk önce sonrasında destekleniyor yazısı çıkacaktır.freesync de var monitörde ama amd softwarede o da destekli gözükmüyor monitörde bi sıkıntı olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kendi 144 hz monitörümde hdmi ile kullanmama rağmen 144 seçeneğini görüyordum ama
Oyuncu iseniz zaten direk DP geçiş yapın bence.Ayrıca her monitör HDMI ile FS desteği vermiyor.Tamamdır farklı bir hdmi kablo yada dp ile deneyeceğim
kendimde dp kullanıyorum da kuzenim full pubg mobil oynuyorOyuncu iseniz zaten direk DP geçiş yapın bence.Ayrıca her monitör HDMI ile FS desteği vermiyor.
HDMI daha çok konsol-TV bağıntısı için işe yarar bi kablo tipi.Sonuçta amaç 60hz almak maxkendimde dp kullanıyorum da kuzenim full PUBG mobil oynuyorama gene de alabildiğinin en yisini alsın özellik elindeyken neden kullanmasın yani
öyle tabii ya yarın bi deneme yanılma yaparız :dHDMI daha çok konsol-TV bağıntısı için işe yarar bi kablo tipi.Sonuçta amaç 60hz almak maxTabi bu değer yeni gelen konsollarla 2.1HDMI desteği artırıldı.