165 hz monitörde 120hz seçeneği var max

aragonattt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
Kuzenim gamepowerın 165hz 1ms 27" monitörünü almış ama windowsda 120hz sçeneğini bulabildim seçenek olarak var mı bilgisi olan

Ekran oranı 16:9 seçili olduğuna eminmisiniz ? çünkü 16:10 olduğunda max 120 hz oluyor benimde 165 hz monitörüm var.

Ekran oranı 16:9 seçili olduğuna eminmisiniz ? çünkü 16:10 olduğunda max 120 hz oluyor benimde 165 hz monitörüm var.
1920x1080 kullanıyorum ama başka oran seçilen bir yer var mı

1920x1080 kullanıyorum ama başka oran seçilen bir yer var mı
Bende nvidia denetim masası olduğu için oradan ayarlıyordum windows yerine amd tarafı için bilgim yok hocam görüntü ayarlarından ayarlayabilirsiniz belki denemenizde fayda var.

bakınıyım az o zaman teşekkürler

HDMI 2.0 veya alt sürüm ile max 120 alırsınız DP geçiş yapınız

freesync de var monitörde ama amd softwarede o da destekli gözükmüyor monitörde bi sıkıntı olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDMI 2.0 veya alt sürüm ile max 120 alırsınız DP geçiş yapınız
ben kendi 144 hz monitörümde hdmi ile kullanmama rağmen 144 seçeneğini görüyordum ama

freesync de var monitörde ama amd softwarede o da destekli gözükmüyor monitörde bi sıkıntı olabilir mi

ben kendi 144 hz monitörümde hdmi ile kullanmama rağmen 144 seçeneğini görüyordum ama
HDMI 2.1 olduğundan genel olarak kutulardan çıkan kablolar 2.0 120 üstü olmaz.

GP Monitörler fabrika çıkışlı FS kapalı geliyorlar menü tuşuna basıp monitör tuşlarından FS açılmalı ilk önce sonrasında destekleniyor yazısı çıkacaktır.

Tamamdır farklı bir hdmi kablo yada dp ile deneyeceğim

Oyuncu iseniz zaten direk DP geçiş yapın bence.Ayrıca her monitör HDMI ile FS desteği vermiyor.
kendimde dp kullanıyorum da kuzenim full pubg mobil oynuyor :D ama gene de alabildiğinin en yisini alsın özellik elindeyken neden kullanmasın yani

kendimde dp kullanıyorum da kuzenim full PUBG mobil oynuyor :D ama gene de alabildiğinin en yisini alsın özellik elindeyken neden kullanmasın yani
HDMI daha çok konsol-TV bağıntısı için işe yarar bi kablo tipi.Sonuçta amaç 60hz almak max :) Tabi bu değer yeni gelen konsollarla 2.1HDMI desteği ile artırıldı.

HDMI daha çok konsol-TV bağıntısı için işe yarar bi kablo tipi.Sonuçta amaç 60hz almak max :) Tabi bu değer yeni gelen konsollarla 2.1HDMI desteği artırıldı.
öyle tabii ya yarın bi deneme yanılma yaparız :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,355
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri