PLAY STATİON4 PRO Alınır mı?

100-150 lira az para mı? Ben zamanında iyi paralar döktüm. Kocaman kütüphanem oldu ama bunu herkese öneremem.
AAA oyunlar için normal bir fiyat ülkemizde. Yeni çıkan oyunların fiyatlarını hepimiz biliyoruz.

PS4 oyunlarına para dökmek derken? GoW, Spiderman, TLOU gibi oyunların hepsi şuan sıfır olarak 100-150TL'ye bulunabiliyor kutulu. PS4 oyunlarına pahalı diyip direkt Xbox önermeyin lütfen.
Çıktığı gün Spiderman'ı 500 TL ye alan ben olur gibi

Oyunlara verebilcek paran varsa al ama xbox series s alıp game pass alabilirsiniz.

1611401413479.png

PS4 oyunları çok pahalı. Para yetiştirebilirim diyorsan al. Çok güzel exclusive oyunları var. Ha yok ben çok para dökemem diyorsan Xbox Series S + Game Pass aboneliği al. 4300 lira.
aga aynen dogruda ben gta sa yı 3 sene oynayan adamım alıcagım oyunlarda rdr2 gta5 gibi oyunlarda var beni illaki 3 sene idare eder

aga aynen dogruda ben gta sa yı 3 sene oynayan adamım alıcagım oyunlarda rdr2 gta5 gibi oyunlarda var beni illaki 3 sene idare eder
Zaten PS4'e yeni oyunlar da çıkmaya devam edecek. Şansın olursa alırsın onları da.

PS4 oyunları çok pahalı. Para yetiştirebilirim diyorsan al. Çok güzel exclusive oyunları var. Ha yok ben çok para dökemem diyorsan Xbox Series S + Game Pass aboneliği al. 4300 lira.
ps4 ün oyunları pahalı değil kutulu oyunları uygun fiyata alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps4 kutulu oyun aldığı zaman satma takas yapma özgürlüğüne sahip

Zaten PS4'e yeni oyunlar da çıkmaya devam edecek. Şansın olursa alırsın onları da.
aynen oyun kısmında paraya kıyıp alırım zaten alırsam kutulu oyun alırım takas filanda yuaparım idare eder gibi beni baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,119
Üyeler
188,035
Son üye
Mehmet Akif poyraz
Geri