2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.
Böyle bir şey mümkün mü?
Benim ekran kartının kutusu açıktı ve üstündeki jelatin yoktu korkuyorum. Hazır sistemdi sizce 2. El olma ihtimali var mı?

Böyle bir şey mümkün mü?
Benim ekran kartının kutusu açıktı ve üstündeki jelatin yoktu korkuyorum. Hazır sistemdi sizce 2. El olma ihtimali var mı?
La bir de inanıyor.
O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.

WD Gold Enterprise WD102KRYZ 3.5" 10 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.
İllaki yorumları mı silelim? Moderatör alımı değil SSD, ikinci el muhabbetleri dönüyor konuda.

Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.

Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
Yaşım 19 Zamanımın çoğunda pc başındayım müsaitim gönüllüyüm . Yeterli bilgiden fazlasına sahibim

Şartlar uygunsa katılabilirim yaş sınırına uygunum

İllaki yorumları mı silelim? Moderatör alımı değil SSD, ikinci el muhabbetleri dönüyor konuda.
Di' mi onların başvuruları da silin hazır silmişken. :(

Bir de en azından 1000 mesaj atmış şeklinde bir şart konsa güzel olurdu.

13.04.2005 Doğumluyum adım Ahmet. Bol bol boş zamanım oluyor genelde. Aynı zamanda Discord Chat Mod'um. Orada şuan adaletsiz davranmadım (bence). Burada da aynı şekilde davranacağım.

Geri