Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.Nasıl yani?
Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.Nasıl yani?
Böyle bir şey mümkün mü?Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.
Böyle bir şey mümkün mü?
Benim ekran kartının kutusu açıktı ve üstündeki jelatin yoktu korkuyorum. Hazır sistemdi sizce 2. El olma ihtimali var mı?
La bir de inanıyor.
O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.
WD Gold Enterprise WD102KRYZ 3.5" 10 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
İllaki yorumları mı silelim? Moderatör alımı değil SSD, ikinci el muhabbetleri dönüyor konuda.Sıfır diye aldığı HDD, aslında 2. eldi.
Yaşım 19 Zamanımın çoğunda pc başındayım müsaitim gönüllüyüm . Yeterli bilgiden fazlasına sahibimArkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.
Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
1TB'sini kullanıyorum.O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.
WD Gold Enterprise WD102KRYZ 3.5" 10 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Di' mi onların başvuruları da silin hazır silmişken.İllaki yorumları mı silelim? Moderatör alımı değil SSD, ikinci el muhabbetleri dönüyor konuda.
Bence 5 bin olsun.Di' mi onların başvuruları da silin hazır silmişken.
Bir de en azından 1000 mesaj atmış şeklinde bir şart konsa güzel olurdu.
Yok 20.000 olsun sadece Engin başvurabilirsin.Bence 5 bin olsun.