Logitech g403 hero nasıldır ?

Ben de var, öneririm. Rekabetçi oyunlarda sıkıntısız kullanırsın muhtemelen, sensör olarak çok anlamasamda iyiydi herhalde. @zbabomen ’e sorabilirsin sensör hakkındaki detayları. Onun dışında hissiyatı zaten çok iyi, benim elim 20 CM tutuş şeklim fingertip grip. Sıkıntısız kullanıyorum, palm tutuşta elim yutuyor ama. Sormak istediğin başka bir şey var mı?

Ben de var, öneririm. Rekabetçi oyunlarda sıkıntısız kullanırsın muhtemelen, sensör olarak çok anlamasamda iyiydi herhalde. @zbabomen ’e sorabilirsin sensör hakkındaki detayları. Onun dışında hissiyatı zaten çok iyi, benim elim 20 CM tutuş şeklim fingertip grip. Sıkıntısız kullanıyorum, palm tutuşta elim yutuyor ama. Sormak istediğin başka bir şey var mı?
Gaming gende attığım linkin açıklamasında prodigy yazıyormuş şimdi gördüm ve anlam veremedim

HERO Sensöre sahip yani* PMW3366 diyebiliriz yani küçük eliniz varsa tercih etmezdim ben fakat orta-büyük ele sahipseniz oturur elinize çok da konforlu bir mouse kendim de kullandım gayet iyi tavsiye ederim, ışıklandırması da var (y)

HERO Sensöre sahip PMW3366
confused-jackie-chan • InterCoastal Net Designs

Geri