Mahir Ertuğrul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,068
fotoğrafta göründüğü gibi aygıt yöneticisinde bu var ben bunun ne olduğunu hangi sürücü olduğunu nasıl anlarım hangi driveri yüklemem lazım ?
Özellikler ayrintilar donanım kimliklerinden birini buraya kopyalarmisin?Alıntıyı görüntüle
fotoğrafta göründüğü gibi aygıt yöneticisinde bu var ben bunun ne olduğunu hangi sürücü olduğunu nasıl anlarım hangi driveri yüklemem lazım ?
VMBUS\PowerDeviceÖzellikler ayrintilar donanım kimliklerinden birini buraya kopyalarmisin?
Hyper-v açıkmı?VMBUS\PowerDevice
bu yazıyor başka bir şey yok.
hyper-v ? o ne hocamHyper-v açıkmı?
Görev yöneticisi performans kısmını atarmisin? (İşlemci)hyper-v ? o ne hocam
Görev yöneticisi performans kısmını atarmisin? (İşlemci)
Bunun olmaması lazım , sürücüyü kaldırın yeniden başlatın
hocam neyin olmaması lazım ve neyi kaldırıp yeniden başlatmam lazım ?Bunun olmaması lazım , sürücüyü kaldırın yeniden başlatın
Bilinmeyen sürücünun üstüne basıp sürücüyü kaldırın, daha sonra yeniden başlatın, sanallastirma açık bu şekilde olmaması lazım dedimhocam neyin olmaması lazım ve neyi kaldırıp yeniden başlatmam lazım ?
eminmisiniz başka bir sorun çıkartmasın sonradaBilinmeyen sürücünun üstüne basıp sürücüyü kaldırın, daha sonra yeniden başlatın, sanallastirma açık bu şekilde olmaması lazım dedim![]()
Sanmıyorum Hocam okadar yaptım olmaması lazım, bazen bug olabiliyor malesef denemek veya denememek sizin elinizde zarar vermez yok yapmam dersen sıkıntı çıkartmayacaktıreminmisiniz başka bir sorun çıkartmasın sonrada