Xiaomi Kötüleşiyomu?

hankSchrader

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Arkadaşlar xiaomi her geçen gün attıgı guncelemelerle gerılıyo batarya,ekran hızı vs sızce oylemı bu arada xiaomi mi yenı cıkartıgı redmi note 9 pro mu mi9t mi oyun ve sosyal medya ıcın hangısı daha yeterlı olur kamera pek onmelı degıl bıde snapdragon 730 mu 720g oyun ıcın hangısı ıdeal ve ve ve realme 6 pro hepsınden ıyımı cevaaplarsanız cok mutlu olurum.

Merhaba Sevgili Dostum,

Görünüş olarak mi9t Fakat performans olarak redmi note 9 pro daha iyi olduğunu söyleyeyim Realme 6 pro hepsinden 1 tık daha kötü olduğunu düşünüyorum.Xiaomi yeni pahalı telefonlar çıkararak ayakta durmaya çalışıyor fakat her geçen gün senin dediğin gibi kötüleşiyor.
Snapdragon konusu ise ÇOK büyük bir farkla 730 olduğunu söylüyorum hatta %20 gibi büyük bir fark

İyi günler,
Esenlikler, Switch

Arkadaşlar xiaomi her geçen gün attıgı guncelemelerle gerılıyo batarya,ekran hızı vs sızce oylemı bu arada xiaomi mi yenı cıkartıgı redmi note 9 pro mu mi9t mi oyun ve sosyal medya ıcın hangısı daha yeterlı olur kamera pek onmelı degıl bıde snapdragon 730 mu 720g oyun ıcın hangısı ıdeal ve ve ve realme 6 pro hepsınden ıyımı cevaaplarsanız cok mutlu olurum.
720g daha iyi bir performansa sahip. Tamamen yanlış isim seçimi. Ve Realme 6 Pro daha iyi özelliklere sahip.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri