Yardım işlemcim sürekli ısınıyor

bakacağım hocam biraz beklerseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dediğin rehbere göre yaptım ama her denememde bilgisayarım kapandı direk bıraktım bende sanırım soğutucu almaktan başka çarem yok

kessinlikle alman gerekn termal macun artıc mx4 aşırı kaliteli bi ürün al internettende termal macun sürme yaz videoları izle onadan sonra sür ısı kesinlikle düşücek ben kullandım rafta eskiden 95 derece olduğu için oynu-ıyamıyordum bunu aldım sürdüm 75 i geçmiyor aşırı yük altında ha bide overclocklu haliyle

tek radyatorlu ucuz yollu bir sivi sogutma veya kasam genis diyorsaniz kule tipi hava sogutma almalisiniz

hocam dediğin rehbere göre yaptım ama her denememde bilgisayarım kapandı direk bıraktım bende sanırım soğutucu almaktan başka çarem yok
az voltaj veriyor olabilirsiniz hocam

kessinlikle alman gerekn termal macun artıc mx4 aşırı kaliteli bi ürün al internettende termal macun sürme yaz videoları izle onadan sonra sür ısı kesinlikle düşücek ben kullandım rafta eskiden 95 derece olduğu için oynu-ıyamıyordum bunu aldım sürdüm 75 i geçmiyor aşırı yük altında ha bide overclocklu haliyle
https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fa...al-macun-surme-aparati-termal-gres-P459066476 hocam bunu sipariş ettim bu da kaliteli imiş araştırmalarıma göre

tek radyatorlu ucuz yollu bir sivi sogutma veya kasam genis diyorsaniz kule tipi hava sogutma almalisiniz
şunu sipariş ettim hocam nasıldır sizce?

az voltaj veriyor olabilirsiniz hocam
hocam pek oynamak istemedim ya sıvı soğutma alcam umarım hallolur

Arkadaşlar merhaba
işemcim ryzen 5 3600 daha sistemi toplayalı bir hafta oldu ama oyun oynayamıyorum çünkü
işlemcim sürekli ısınıyor stok fan çok yeterli değil biliyorum ama benimki çok farklı yani dururken
48-58 de çalışıyor bazen yükseliyor 60 lara oyuna gireyim hızla yükseliyor ve stabil kalmıyor 90 dereceye
kadar falan çıkıyor sonra ben kapatıyorum zarar görmesin diye macunu yeni değiştirdim. Bios ekranını açınca direk sıcaklık yükselmeye başlıyor mesela.
biosa baktım beta sürümlerinden birini yüklemişler son tam sürümü yüklemeye çalıştım o da olmadı hata veriyor.
yardımcı olur musunuz?

3600 ile kendim kullanıyorum. stres testinde max 70 oyunlarda 62 falan ortalama. kesinlikle öneririm.
sesli çalışıyor diyorlar ancak kendim de kullanıyorum. öndeki fanı arkaya, arkadakini öne takınca fan sesi kesiliyor ve sıcaklığı da aynı kalıyor.
kesinlikle alabilirsiniz.

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fa...al-macun-surme-aparati-termal-gres-P459066476 hocam bunu sipariş ettim bu da kaliteli imiş araştırmalarıma göre

120mm sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutma daha iyi performans v erir

3600 ile kendim kullanıyorum. stres testinde max 70 oyunlarda 62 falan ortalama. kesinlikle öneririm.
sesli çalışıyor diyorlar ancak kendim de kullanıyorum. öndeki fanı arkaya, arkadakini öne takınca fan sesi kesiliyor ve sıcaklığı da aynı kalıyor.
kesinlikle alabilirsiniz.

120mm sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutma daha iyi performans v erir
hocam 510 lira civarına bir sıvı soğutma sipariş verdim şimdi öneri üzerine iptal etmeli miyim sence

hocam 510 lira civarına bir sıvı soğutma sipariş verdim şimdi öneri üzerine iptal etmeli miyim sence
bence edin.
attığıma bakabilirsiniz.
size iptal etme nedenini açıklayım,
performanslar aynı olcak. gereksiz masrafa gerek yok.
alıp, ön ile arka fanı değişip rahatça kullanırsınız.

xigmatek duydum ama kullanmadım önerim artıc mx4 alman illaki diyosan xigmatek diye ürün bilgilerini artıc mx4 le karşılaştır arasında pek bi fark yoksa alabilirsin ha dur hiç uğraşma sana en çok yararlı olan vidoeyu vericem onu izle oyle karar ve ilk iyiymiş bu dediğini al eminolı ilk iyiymiş dediğin iyi cikar video ise bu

xigmatek duydum ama kullanmadım önerim artıc mx4 alman illaki diyosan xigmatek diye ürün bilgilerini artıc mx4 le karşılaştır arasında pek bi fark yoksa alabilirsin ha dur hiç uğraşma sana en çok yararlı olan vidoeyu vericem onu izle oyle karar ve ilk iyiymiş bu dediğini al eminolı ilk iyiymiş dediğin iyi cikar video i
noctua gerçekten pahalı color mastarda pahalı olduğunu biliyorum aama artıc mx4 geröekten!!f/p bir ürün!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,615
Üyeler
187,364
Son üye
HatayDurum
Geri