Yardım GTA 5 Çalışmayı Durdu Hatası

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
20,392
Selamlar , Win 10'dan 8.1'e geçiş yaptım ve GTA 5'i açmak istediğim de 'Grand Theft Auto V Çalışmayı Durdu' hatası alıyorum.
Youtube da olan bütün çözümlerin hepsini denedim ama hiç biri olmadı.
Bir yazılım eksikliği olduğunu düşünüyorum. (DLL vs.)
Process Monitör sonucum : https://www.dosya.tc/server32/xb2wz1/Logfile.rar.html

Not : Oyunum maalesef orjinal değil. Bende isterdim orjinal olmasını ama Epic zamanında Pc'im arızalı idi. Telefondan alınıyormuş sanırım ama benim haberim yoktu :(

Selamlar , Win 10'dan 8.1'e geçiş yaptım ve GTA 5'i açmak istediğim de 'Grand Theft Auto V Çalışmayı Durdu' hatası alıyorum.
Youtube da olan bütün çözümlerin hepsini denedim ama hiç biri olmadı.
Bir yazılım eksikliği olduğunu düşünüyorum. (DLL vs.)
Process Monitör sonucum : https://www.dosya.tc/server32/xb2wz1/Logfile.rar.html

Not : Oyunum maalesef orjinal değil. Bende isterdim orjinal olmasını ama Epic zamanında Pc'im arızalı idi. Telefondan alınıyormuş sanırım ama benim haberim yoktu :(
crack ile alakalı

Sıfırdan kurmak istiyorum ama internet 15 Mbps :(
sıfırdan kurmak ile alakası yok oyun bu arada geçen epic gameste 20 liraydı
ve o sistemle çok bir şey bekleme
crack kullanman zaten iyi değil karşı olmak değil virüs trojan bitcoin virüsü vs
ardından iyi bir yerden indir

sıfırdan kurmak ile alakası yok oyun bu arada geçen epic gameste 20 liraydı
ve o sistemle çok bir şey bekleme
crack kullanman zaten iyi değil karşı olmak değil virüs trojan bitcoin virüsü vs
ardından iyi bir yerden indir
O sistem dediğin ile 768p Low'da ilk sahne de 45-80 arası bir Fps almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görev yöneticisini açıp görevini sonlandırmak
Neyin ?
Soruyu anlamadın sanırım.

O sistem dediğin ile 768p Low'da ilk sahne de 45-80 arası bir Fps almıştım.

Neyin ?
Soruyu anlamadın sanırım.
o sistem o işlemci hiç bir şey bekleme ilk sahne önemli değil şehrin ortasında high 1080p de dolaş bakalım neler oluyor

Ekran kartı nerdeyse idare eder gtx 750 ti değil de bir gtx 750 si var galiba ama işlemci vasat hiç değilse onu i5 yap 100 tl bile değildir o serinin i5 i bulursan bari i7 yap birinci nesilde hiç değilse dar boğazdan kurtul sistemide bence w10 yap cracklerin her windows için uygun olmasınıda bekleme hemde w8.1 yerine w7 yapsan daha iyi idi w8.1 fazla mobil w7 fazla pc ama w10 tam arasında bence en iyisi o işlemci upgrade ile gideri var.

o sistem o işlemci hiç bir şey bekleme ilk sahne önemli değil şehrin ortasında high 1080p de dolaş bakalım neler oluyor
Boş yapıcaksan forum tuşu orda tıkla anasayfaya git adamın sistemden beklentisi 1080p high gibimi gözüküyor sence açsın yeter sen de iyice cıvıttın cracklide olsa böyle yapamazsın.

Hocam soru sorucaksanız buyrun burdayım sorun.

Son düzenleme:
1080p oynama gibi bir hedefim yok zaten monitor 768p?
Param olsa bende biliyorum güzel sistemle oynamayı.
İşlemci 750 Ti besliyor ve overclock ile belki RX 460 bile besleyebilir.

Ekran kartı nerdeyse idare eder gtx 750 ti değil de bir gtx 750 si var galiba ama işlemci vasat hiç değilse onu i5 yap 100 TL bile değildir o serinin i5 i bulursan bari i7 yap birinci nesilde hiç değilse dar boğazdan kurtul sistemide bence w10 yap cracklerin her windows için uygun olmasınıda bekleme hemde w8.1 yerine w7 yapsan daha iyi idi w8.1 fazla mobil w7 fazla pc ama w10 tam arasında bence en iyisi o işlemci upgrade ile gideri var.

Boş yapıcaksan forum tuşu orda tıkla anasayfaya git adamın sistemden beklentisi 1080p high gibimi gözüküyor sence açsın yeter sen de iyice cıvıttın cracklide olsa böyle yapamazsın.

Para olsa X3440 geçerim hocam da yok işte ekran kartını yeni aldım.
Darboğaz yok yatarak besliyor kartı mı.

Hocam bide sizde hyper threading di galiba adı açık değilse açın ilk nesilde i3 de bile bu özellik var diğer nesillerde kalktı i7 ve i9 dışında.

Ekran kartı nerdeyse idare eder gtx 750 ti değil de bir gtx 750 si var galiba ama işlemci vasat hiç değilse onu i5 yap 100 TL bile değildir o serinin i5 i bulursan bari i7 yap birinci nesilde hiç değilse dar boğazdan kurtul sistemide bence w10 yap cracklerin her windows için uygun olmasınıda bekleme hemde w8.1 yerine w7 yapsan daha iyi idi w8.1 fazla mobil w7 fazla pc ama w10 tam arasında bence en iyisi o işlemci upgrade ile gideri var.

yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım neyse ben i5 650 kullanıyordum 9 senedir nasıl olduğunun hepinizden iyi biliyorum

yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım neyse ben i5 650 kullanıyordum 9 senedir nasıl olduğunun hepinizden iyi biliyorum
Ben işlemcim iyi demiyorum param olsa değiştiririm diyorum ama şu anlık bana yeter.

Ben daha bu sene q8200 işlemciye yükselttim 4/4 işlemci yani 4 çekirdek 4 thread ekran kartı yoktu gt 730 taktırdı babam ve bilgisayarcı o kadar uyardım dinlemediler.

Revainer hocam arkadaşı kale almaya deymez sorunuz varsa buyrun sorun.

Geri