Yardım RTX 3070 Ekran Kartı Çalışmadı!!

ekremabi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde montajını yaptığım sistemde RTX 3070 ekran kartı çalışmadı. Daha doğrusu ışıkları yandı fakat görüntü vermedi. Bunun üzerine satıcı firmayla konuşup durumu anlattım. Fotoğraf gönderdim. Ekran kartının güç pinlerinin yamulmuş olduğunu belirttiler. Servise gitmesi lazım dediler. Bir de siz bakabilir misiniz karta? Ne yapılabilir? Fotoğrafları şöyle koydum:

Ekler

Pek net görünmüyor ama servise gitmesi en mantıklısı

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Yamulmuşsun dedi, pinlerinin içine etmişler diyemedi tabi bilgili servis.

2 tanesi yamulmuş galiba, gönderin servise hocam.

Yamulmuşsun dedi, pinlerinin içine etmişler diyemedi tabi bilgili servis.

2 tanesi yamulmuş galiba, gönderin servise hocam.
jdahsjkdhaskdhkasjdkas hocam acemi olunca .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akıllarda tek soru. O pinler nasıl eğrildi? Bildiğin şişlemişler portları. Enteresan bir durum. Geçmiş olsun
:D Teşekkürler.

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan
Servise yolla orada belli olur her şey.

Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde montajını yaptığım sistemde RTX 3070 ekran kartı çalışmadı. Daha doğrusu ışıkları yandı fakat görüntü vermedi. Bunun üzerine satıcı firmayla konuşup durumu anlattım. Fotoğraf gönderdim. Ekran kartının güç pinlerinin yamulmuş olduğunu belirttiler. Servise gitmesi lazım dediler. Bir de siz bakabilir misiniz karta? Ne yapılabilir? Fotoğrafları şöyle koydum:
G. O.

Yazık olmuş, kullanıcı hatası deyip ücretsiz düzeltmeyebilirler. Yapmazlarsa eli yatkın birine verin, pense ile düzeltebilir onları

Ben de bir yakınıma ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC modelini aldırmıştım ancak çalışmadı ve halen kartın iadesini bekliyoruz. Neredeyse 2 hafta oldu.

Geri