yilmazfarukcan
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Cep telefonu teknik servisiyim cihazlara artık yetişemez oldum a5, a4 boyutunda teknik servis formuna ihtiyacım var tasarlayabilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Reklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olurCep telefonu teknik servisiyim cihazlara artık yetişemez oldum a5, a4 boyutunda teknik servis formuna ihtiyacım var tasarlayabilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Reklam yapmıyor ki.Reklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olur
adam grafik tasarım forumuna tasarım konusunda yardım istiyorum demiş neresi reklamReklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olur
ne reklamı dostum ? baskası kazanacağına bu gruptan birileri kazansın istiyorum çok normal değil mi ?Reklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olur
İş yapılması da öyle diye biliyorum bu yüzden tartışma cikmisti bi araReklam yapmıyor ki.
Caps ile başlık yazmak yasak değil kiCaps kapatarak düzeltir misin başlığı ?
Bir bilgim yok. Tasarım istiyor sadece bunda ne var ki.İş yapılması da öyle diye biliyorum bu yüzden tartışma cikmisti bi ara
Ben konuyu silin demedim daha önce de böyle konular acilmisti bionluktan fln yapsa daha iyi olur diye düsünüyorumadam grafik tasarım forumuna tasarım konusunda yardım istiyorum demiş neresi reklam![]()
Caps ile başlık yazmak yasak değil ki
forum.donanimarsivi.com
Mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayın diyor başlığı demiyor başlığı anlaşılabilir yazmak yeterli diye biliyorumForumda Konu Açarken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Selamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın, örneğin "BU" yazmak yerine modelin adını yazın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın...forum.donanimarsivi.com
Neyse hocam no problem tasarladıktan sonra karşı tarafa para ödenirse fln ticaret olacağını düşünmüştüm haklı olabilirsinizBir bilgim yok. Tasarım istiyor sadece bunda ne var ki.