TEKNİK SERVİS FORMUNA İHTİYACIM VAR TASARIMCI ARKADAŞLAR ARANIYOR.

Reaksiyon skoru
103
Cep telefonu teknik servisiyim cihazlara artık yetişemez oldum a5, a4 boyutunda teknik servis formuna ihtiyacım var tasarlayabilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Caps kapatarak düzeltir misin başlığı ?

Cep telefonu teknik servisiyim cihazlara artık yetişemez oldum a5, a4 boyutunda teknik servis formuna ihtiyacım var tasarlayabilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Reklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olur

Reklam forumda yasak boyle is yapılması fln bionluk gibi siteler var ordan yapsan daha iyi olur
adam grafik tasarım forumuna tasarım konusunda yardım istiyorum demiş neresi reklam :D

adam grafik tasarım forumuna tasarım konusunda yardım istiyorum demiş neresi reklam :D
Ben konuyu silin demedim daha önce de böyle konular acilmisti bionluktan fln yapsa daha iyi olur diye düsünüyorum

Caps ile başlık yazmak yasak değil ki

Mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayın diyor başlığı demiyor başlığı anlaşılabilir yazmak yeterli diye biliyorum

Bir bilgim yok. Tasarım istiyor sadece bunda ne var ki.
Neyse hocam no problem tasarladıktan sonra karşı tarafa para ödenirse fln ticaret olacağını düşünmüştüm haklı olabilirsiniz

Geri