Efesevgili
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
20000-30000 arası az yakıcak araba önerileri aile arabası olmasına gerk yok
Fiat Linea. Az yakar Çok kaçar.20000-30000 arası az yakıcak araba önerileri
Bu fiyata taklalısını alabilirsiniz ancak birde taksi çıkmasınıFiat Linea. Az yakar Çok kaçar.
İyi bir usta ile o dediğin bütçeye iyi araba bulursun. Ya da anlayan tanıdık varsa.Fiat Linea. Az yakar Çok kaçar.
Reis o fiyata çok zorFiat Linea. Az yakar Çok kaçar.
Taksi çıkmasına neden o kadar takıldın bilemedim dostum. İnsanlar da yanlış bir algı var taksicilerden arabayı zorlayanda var arabasına çiçek gibi bakanda.Bu fiyata taklalısını alabilirsiniz ancak birde taksi çıkmasını
Taksi kullanma açısından değilTaksi çıkmasına neden o kadar takıldın bilemedim dostum. İnsanlar da yanlış bir algı var taksicilerden aferdersin öküz gibi kullananda var arabasına çiçek gibi bakanda.
Şu espiriyi yapmasanız mı artık ?Babyhope Lisanslı Mercedes Lüx Akülü Araba Beyaz
Babyhope Lisanslı Mercedes Lüx Akülü Araba Beyaz ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
@Metshi şuna gülüp reaksiyon vermeyin ya.Babyhope Lisanslı Mercedes Lüx Akülü Araba Beyaz
Babyhope Lisanslı Mercedes Lüx Akülü Araba Beyaz ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com