kablo vs kablosuz bağlantı..

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
arkadaşlar modemle pc arasında 10m olduğu için kablo taktıramıyorum ve eşik altından falanda geçiremiyorum çünkü kapı ile eşiğin arasında nerdeyse mesafe yok o yüzden kablo geçmez tek çare kablosuz ama onda da çok ping oluyor napıcam? resmen ortada kaldım bir çözümü olan var mı? eğer bir router alıp routeri pc ye ethernetle bağlasam çok ping olur mu tek çare o var şuan
https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-tp-link-tl-wn823n-300-mbps-fiyati,843084.html bunu kullanıp memnun olanlarda var sizce bu iyi midir?? eğer iyi değilse başka bi yol falan var mı?

Ben kullanıyorum o attığın linkteki ürünü, geçenlerde temizlik yaparken kaybettim gidip bir daha aynısından almak zorunda kaldım. Memnunum yani kablolu bağlantıda kaç Mbs alıyorsam aynısını alıyorum, ping de aynı ben bir farkını görmedim ya kablolu bağlantıyla, Sürekli CS oynayan biriyim modemi tek başıma kullanıyorum, 40-50Ping alıyorum ortalama.

Edit: Modem yakınımda, çok uzak değil kapı kapalı ama arada başka engel yok, karşımdaki kapının üstünde duruyor modem uzaklık 5-6 metre falan

Ben kullanıyorum o attığın linkteki ürünü, geçenlerde temizlik yaparken kaybettim gidip bir daha aynısından almak zorunda kaldım. Memnunum yani kablolu bağlantıda kaç Mbs alıyorsam aynısını alıyorum, ping de aynı ben bir farkını görmedim ya kablolu bağlantıyla, Sürekli CS oynayan biriyim modemi tek başıma kullanıyorum, 40-50Ping alıyorum ortalama
peki modemle pc arasında ne kadar mesafe var bende cs tarzı oyunlar oynuyorum gerçekten PİNG değeri çok önemli

Eğer kapının bir köşesini hafif aşındırırsan kablo geçirebilirsin. Modemden bilgisayara kablo ile bağlanmak her zaman daha iyidir.

peki modemle pc arasında ne kadar mesafe var bende cs tarzı oyunlar oynuyorum gerçekten PİNG değeri çok önemli

Yukarıda belirttiğim gibi en fazla 5-6 metre vardır arasında. Ben kendi evimde kirada oturduğum için duvarlara delme çakma işlemi yapamadığımdan ve belirli aralıklarla ev değiştirdiğimden ötürü kabloyla hiç uğraşmadım.

Kablolu bağlantının stabilitesini asla alamazsın ama kaliteli baglantiyle yakin bise alirsin. Kapiyi birsz asindjr bence.

Şu tarz uzun kablolarda alabilirsin, ben ev halkından dolayı bazen telefona geçmek için; https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-tp-link-tl-wn727n-fiyati,178616.html bu ürünü kullanıyorum ama attığınız 300mbps daha iyi gibi duruyor, açıkçası çok fark görmedim ben kablolu ile kablosuz arasında ama kabloluya daha çok öncelik tanıyor diye biliyorum indirme esnasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonun menteşe tarafından biraz aşındırsada kabloyu geçirebiliyorsun ben öyle kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri