bu wifi adaptörü ping çıkartır mı?

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
arkadaşlar 24mbps internetim var ve laptopumla az önce ölçtüğüm değerlerle 21mbps 6.3 up aldım(modemle laptop arasında 9-10m var) zaten ortalamada 22-23 mpbs alıyorudum ve yeni bir pc alıcam(masaüstü) o pc ile modem arasında da 9-10m olucak sizce yine aynı sonuçları alırmıyım? almayı düşündüğüm adaptörler:
bu ikisini almayı düşünüyorum sizce hangisini alsam yine aynı performansları alırım eğer ikisinde de alamazsın derseniz bütçemi 130tl felan yapabilirim bu bütçe içine yine aynı sonuçları alırsın dediğiniz bir adaptör var mı?

İkisi de çıkarır. Wifi adaptörlerinin hepsi ping çıkartır.
Kablolu bağlanmalısınız.
hocam kablolu almayı bende isterdim de modem başka oda da pc başka oda da eğer kablo çekersem kapılar kapanmaz oda sıkıntı

hocam kablolu almayı bende isterdim de modem başka oda da PC başka oda da eğer kablo çekersem kapılar kapanmaz oda sıkıntı
Banyo kapısı olmadığı sürece oda kapılarının altında eşik ile arasında bir boşluk bulunur.

Banyo kapısı olmadığı sürece oda kapılarının altında eşik ile arasında bir boşluk bulunur.
peki hocam teşekkür ederim ama laptoplarda da kablosuz bağlantı yokmu?
yani laptopumda wifi anakart yok ethernet yok geriye bir tek kablosuz kalıyor ve kalblosuzda bu sonuçları alıyorsam internetten alcağım kablosuzlarla aynı performansı vermesi lazım değil mi?

peki hocam teşekkür ederim ama laptoplarda da kablosuz bağlantı yokmu?
yani laptopumda wifi anakart yok ethernet yok geriye bir tek kablosuz kalıyor ve kalblosuzda bu sonuçları alıyorsam internetten alcağım kablosuzlarla aynı performansı vermesi lazım değil mi?
Laptopta nasıl wifi yok ya.

Geri