Öneri Kasa Önerisi (PSU'suz)

Sahin416

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Bütçe
800
Hiç uzatmadan direk konuya gireyim arkadaşlar bana bir kasa lazım. mATX anakart GTX 1660 Super (3 fanlı). PSU'suz sade şık temperli ve kablolamaya uygun bir kasa istiyorum. 800₺'ye kadar bütçem var. Öneri veya tavsiye almak için de bu formu oluşturdum. Yardımcı olursanız sevinirim. 😄

Hiç uzatmadan direk konuya gireyim arkadaşlar bana bir kasa lazım. mATX anakart GTX 1660 Super (3 fanlı). PSU'suz sade şık temperli ve kablolamaya uygun bir kasa istiyorum. 800₺'ye kadar bütçem var. Öneri veya tavsiye almak için de bu formu oluşturdum. Yardımcı olursanız sevinirim. 😄
3 fanlı 1660S'imle kullandığım kasa :D

Ben rampage majesty modelini kullanıyorum, Bende alırken 3 tarafı tamperli ,oturaklı, hava akısı güzel bi kasa arastırması yaptım. Bana bunu önermişlerdi aldım gayet memnunum hava soğutma kullanıyorum sürkilasyonu gayet iyi. Ön tarafında 3 tane fan var ve delikli yapısı sayesinde güzel hava çekiyor, Sana önerim Önü kapalı ve 3-4 tane delik olan kasalar ne kadar hoş olsada alma. Önden hava alacak yeri fazla olan kasalara bak, Veya mesh bir yapıya sahip kasa al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis bunun beyazı arkadaşımda var çok iyi kasa gerçekten.

Aerocool Atomic önerebilirim.
Bunu sanırım forumda benden başka öneren yok :D

Micro ATX anakartın varsa bence alınabilecek bir kasa.
Kasanın en güzel özelliği yanında Ekran kartı sabitleme aparatı hediye olarak geliyor. Yani Ekran kartını sisteme dik bir şekilde takıp şık bir görüntü elde edebiliyorsun.

Kasanın önü mesh ve devasa bir fana sahip. ve hava akışı gayet güzel.
Kompakt ve kutu şeklindeki yapısı benim oldukça hoşuma gidiyor.
Ayrıca Temperli cam kısmının oradaki anahtar sayesinde yan camı direk olarak açıp kasanın içine erişim sağlayabiliyorsun
+ olarak ARGB bir kasa
280mm'ye Kadar Sıvı Soğutma Radyatör Desteği de mevcut

1611708977386.png

Ben rampage majesty modelini kullanıyorum, Bende alırken 3 tarafı tamperli ,oturaklı, hava akısı güzel bi kasa arastırması yaptım. Bana bunu önermişlerdi aldım gayet memnunum hava soğutma kullanıyorum sürkilasyonu gayet iyi. Ön tarafında 3 tane fan var ve delikli yapısı sayesinde güzel hava çekiyor, Sana önerim Önü kapalı ve 3-4 tane delik olan kasalar ne kadar hoş olsada alma. Önden hava alacak yeri fazla olan kasalara bak, Veya mesh bir yapıya sahip kasa al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis bunun beyazı arkadaşımda var çok iyi kasa gerçekten.
O TD500 modeli, bunun beyazı yok sanırım.

O TD500 modeli, bunun beyazı yok sanırım.
aynen aynen bundan, Karıştırmısım ön tarafı çok benzeyince.

Son düzenleme:
Doğruyu söylemek gerekirse hoş duruyor ve geniş. Tercih edilebilir :)

@Sahin416 Corsair 4000D Airflow veya Phanteks P400A

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,704
Üyeler
185,152
Son üye
Emirix
Geri