Msconfig onyukleme gelismis orad islemci hizini ve bellek ust sinirini ayarlarsinPC ciden 8gb RAM aldım ama bilgisayar ayarlarına girince '8gb(kullanılabilir miktar 4,00 gb)' diyor PC ciye sorduğumda 4 gb sistem için kullanıo dedi kazık mı yedim .d
Dostum 32 bit mi 64 bit mi sistem ? Bir de görev yöneticisine girip performans diyip bellek kısmının fotoğrafını atar mısın ?PC ciden 8gb RAM aldım ama bilgisayar ayarlarına girince '8gb(kullanılabilir miktar 4,00 gb)' diyor PC ciye sorduğumda 4 gb sistem için kullanıo dedi kazık mı yedim .d
64 bit 1 taneSisteminiz 64 Bit mi? Ve 4x2 mi yoksa 1x8 mi?
şu anda o pc de deyilim malesefDostum 32 bit mi 64 bit mi sistem ? Bir de görev yöneticisine girip performans diyip bellek kısmının fotoğrafını atar mısın ?
pardon 2 tane var biri diyerine göre daha küçükSisteminiz 64 Bit mi? Ve 4x2 mi yoksa 1x8 mi?
Tuhaf olacak ama Rami anakarttan çıkartıp öbür ram slotuna takıp dener misiniz?64 bit 1 tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu anda o PC de deyilim malesef![]()
kral yanlış yazmışım 2 tane var biri diyerine göre daha küçük ve daha önceden denedimTuhaf olacak ama Rami anakarttan çıkartıp öbür RAM slotuna takıp dener misiniz?