4000tl sistem önerisi

Hocam 4k ya ekran kartlı sistem alınmaz çünkü ya gtx 1650 alırsınız ya da rx 570 onlarda güzel kartlar değil.
Onlar yerine 3.5k ya apu alın ileride ekran kartı takarsınız daha iyi olur.(Zaten şu an ekran kartı stokları sıkıntılı)
Ve ssd olarak patriot burst en iyi tercihlerden biri olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

okursanız biraz ekran kartı gerektiren bir sistem istediğini anlarsınız
Ne yani ekran kartlı istiyo diye çöp bir kart mı alsın ?
Çocuğunuz büyük ihtimalle (tahminimce) gta 5 cs valorant falan oynuyordur o oyunlarda apu sistem yeterli oluyor.

hangi sisteme baktınız hocam

okursanız biraz ekran kartı gerektiren bir sistem istediğini anlarsınız
Pollux hocam

Ve ssd olarak patriot burst en iyi tercihlerden biri olacaktır.

Ne yani ekran kartlı istiyo diye çöp bir kart mı alsın ?
Çocuğunuz büyük ihtimalle (tahminimce) gta 5 cs valorant falan oynuyordur o oyunlarda apu sistem yeterli oluyor.
Hocam ileride geliştirebileceğimiz bir sistem istiyoruz küçük kardeşim genellikle cs valorant pubg mobile gibi oyunlar oynamak istiyor akıcı bir şekilde oynayabileceği bir sistem arıyoruz

Pollux hocam

Hocam ileride geliştirebileceğimiz bir sistem istiyoruz küçük kardeşim genellikle cs valorant PUBG mobile gibi oyunlar oynamak istiyor akıcı bir şekilde oynayabileceği bir sistem arıyoruz
Apu sistem yeterli oluyor o oyunlara hem daha 500 600 tl daha ucuza alıcaksınız.
Düz 1650 almayın o oyunlarda illa ekran kartına gerek yok.

Eğer r5 2400g işlemcili bir apu alırsanız ileride rtx 2060 bile takabilirsiniz.

Apu sistem yeterli oluyor o oyunlara hem daha 500 600 TL daha ucuza alıcaksınız.
Düz 1650 almayın o oyunlarda illa ekran kartına gerek yok.

Eğer r5 2400g işlemcili bir apu alırsanız ileride rtx 2060 bile takabilirsiniz.
Var mı aklınızda apu sistem hocam acaba ve ileride ekran kartı ekleyebilir miyiz?

Var mı aklınızda apu sistem hocam acaba ve ileride ekran kartı ekleyebilir miyiz?
Evet ekleyebilirsiniz hemen bir apu sistem atıyorum.

Pollux 3 apu sistemini şu şekilde özelleştirip
1611766168786.png

Ssd yi gördüğünüz gibi iptal edip
Bu ssd yi alabilirsiniz https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu240gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,444021938.html
Sistemin linki : https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/

3400 tl civarına geliyo kendim kullanıyorum aynı şekilde cs valorantta 100 fps nin altına düşmüyor cs 140 fps alıyorum ortalama valorantta 110 120 fps alıyorum.

Pubg mobile de her şey en yüksekte 40 50 fps alıyo maç içinde

Ve bunda 8 gb ram var siz 16 gb ram alıcaksınız ve apu sistemlerde ram çok farkediyo bu videodakinden daha fazla fps alır.

3400 TL civarına geliyo kendim kullanıyorum aynı şekilde cs valorantta 100 fps nin altına düşmüyor cs 140 fps alıyorum ortalama valorantta 110 120 fps alıyorum.

PUBG mobile de her şey en yüksekte 40 50 fps alıyo maç içinde

Ve bunda 8 gb ram var siz 16 gb ram alıcaksınız ve apu sistemlerde ram çok farkediyo bu videodakinden daha fazla fps alır.
Tamamdır hocam teşekkürler yarın alacağım herhalde attığınız sistemi

Rica ederim hocam alırken tekrardan konu açabilirsiniz özelleştirirken yanlış parçaları almayın hata yapmayın diye.

Olur hocam sağolun ilginiz için
Çok geçmiş olsun umarım kurtulur :(
Allah razı olsun hocam temennimiz o yönde size direkt ulaşabileceğim başka bir yer var mı acaba hocam?

Geri