4000tl sistem önerisi

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar kasayı küçük kardeşim için toplamak istiyorum kendisi biraz rahatsız onu evde tutabilmek için bilgisayar almayı düşünüyorum kasa için bütçem 4000 TL var mı bu konuda yardımcı olabilecek oyun oynamayı çok istiyor ama elimizdeki laptop pek izin vermiyor buna biraz uzun yazdım konuyu hakkınızı helal edin birazda içimi dökmek istedim iyi akşamlar iyi forumlar herkese

Pahalı gelirse şu şekilde özelleştirebilirsiniz. 4002 TL.
1611762077764.png

Şunu düşündüm ama arkadaşlar ssdiyi değiştir diyorlardi ondan dolayı tam emin olamadım
Evet, mümkünse bu modelle değiştirseniz güzel olur.

stok bekleyebilirsen aynı fiyata 1650 super bulabilirsin

Hocam bu işimizi görse yeter birde ek olarak şu ssdyi takmak zormu çünkü bilgisayar donanımları hakkında hiç bir bilgim yokta?
çok zor değil sadece 2 kablo takıyorsunuz internette videoları bulunuyor ve düz 1650 ile 1650 super arasında devasa bir fark var 300 TL'ye kesinlikle değer

Hocam şu patriot 240gb dedikleri nasıl onu almayı düşünüyorum ama ?
forumda herkesin önerdiği bir ssd performansına baktığımızda yüksek ihtimalle vaad edilen okuma yazma hızlarını veriyor bu yüzden 240 gb ssdlerden enlerinden biri

Pahalı gelirse şu şekilde özelleştirebilirsiniz. 4002 TL.
Alıntıyı görüntüle
düz 1650 yerine paramı çöpe atarım dah iyi onun yerine 2. elden rx470 daha mantıklı olur ve ben bu bütçede 2. elin daha mantıklı oldunu duşunuyorum ve ssd patroit burst daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,778
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri