Yardım Acill Oyun Onerisi

Gazi42

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaslar biz 3 4 kisi surekli cs go mta fln oynuyoz artik bikti bunlar bende boyle hepimizin oynuyacagi dusuk sistem gereksinimli guzel bir ucretsiz online oyun ariyorum hayatta kalma olur metin2 tarzi olur varmi boyle onerdiginiz guzel oyunlar? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Çok severim CS 1.6

Don't Starve together var kardeşim. Ancak oyunu öğrenmeden girerseniz gerçekten sıkılırsınız. Hiç de sistem gerektirmiyor

• Call of Duty: Warzone.
  • Apex Legends.
  • Destiny 2: New Light.
  • The Cycle.
  • Dauntless.
  • Warframe.
  • Brawlhalla.
  • Paladins.
Bunlar var arsainda 4 5 tanesini oynamadim da hepside guzel

Arkadaslar biz 3 4 kisi surekli cs go mta fln oynuyoz artik bikti bunlar bende boyle hepimizin oynuyacagi dusuk sistem gereksinimli guzel bir ucretsiz online oyun ariyorum hayatta kalma olur metin2 tarzi olur varmi boyle onerdiginiz guzel oyunlar? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Tavsiye veririz de dostum ama ilk önce konu başlığındaki yardım ön ek'ini kaldırıp konunun daha ulaşılabilir olması için konu başlığını
"Düşük Sistemler İçin Oyun Tavsiyesi" gibisinden yaparsan sevinirim. :giggle:
Oyun olarak ise Friday the 13th The Game ve RISK Global Domination tavsiye ederim. Sarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Call of Duty: Warzone.
  • Apex Legends.
  • Destiny 2: New Light.
  • The Cycle.
  • Dauntless.
  • Warframe.
  • Brawlhalla.
  • Paladins.
Bunlar var arsainda 4 5 tanesini oynamadim da hepside guzel
Adam iyi ki düşük sistem demiş 😁

Tavsiye veiririz de dostum ama ilk önce konu başlığındaki yardım ön ek'ini kaldırıp konunun daha ulaşılabilir olması için konu başlığını
"Düşük Sistemler İçin Oyun Tavsiyesi" gibisinden yaparsan sevinirim. :giggle:
Oyun olarak ise Friday the 13th The Game ve RISK Global Domination tavsiye ederim. Sarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam iyi ki düşük sistem demiş 😁
😃

Düşük sistem için just cause 2 oyununa da göz atabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye