snaijder1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Dostlar superbox almayı düşünüyorm 159 tl olan paketi 10mb download 2mb upload artıları ve eksileri nelerdir ?
VDSL ADSL veya Fiberle daha uygun fiyatlı bundan daha üst değerlerde internet alabilirsin gibi geldi tercih etmeme sebebin var mı?Dostlar superbox almayı düşünüyorm 159 TL olan paketi 10mb download 2mb upload artıları ve eksileri nelerdir ?
Dostum ben parayı görmedim. O paraya daha iyi internet alırsın. Süperbox genelde alt yapı olmayan yerlerde kullanılıyorDostlar superbox almayı düşünüyorm 159 TL olan paketi 10mb download 2mb upload artıları ve eksileri nelerdir ?
şuan yaşadığım yerde yeni bir eve taşınıyorum ve orda alt yapı yokmuş internet çekmiyo ve 4-5 ayı bulabilirmiş idarelik bişey bulmam gerekiyodu buna rastladımVDSL ADSL veya Fiberle daha uygun fiyatlı bundan daha üst değerlerde internet alabilirsin gibi geldi tercih etmeme sebebin var mı?
Taahhütsüz olduğunu hatırlıyorum hala öyle ise mantıklı bir çözüm olacaktır. Sistemin çalışma prensibini aynı telefon gibi düşünebilirsin. Taşınacağın yerde Turkcell çekim gücüne bağlı olacaktır.şuan yaşadığım yerde yeni bir eve taşınıyorum ve orda alt yapı yokmuş internet çekmiyo ve 4-5 ayı bulabilirmiş idarelik bişey bulmam gerekiyodu buna rastladım
12 ay kalma sözü vermek zorundayım malesefTaahhütsüz olduğunu hatırlıyorum hala öyle ise mantıklı bir çözüm olacaktır. Sistemin çalışma prensibini aynı telefon gibi düşünebilirsin. Taşınacağın yerde Turkcell çekim gücüne bağlı olacaktır.
Yoo gayet hizli ve genelde yayincilar kullanioArkadaşımda var çok acılar çekiyor oyun oynuyorsan önermem
Yayıncılar 1000 2000 tl veriyor yalnız bu 150 tlYoo gayet hizli ve genelde yayincilar kullanio
alma kardeşimşuan yaşadığım yerde yeni bir eve taşınıyorum ve orda alt yapı yokmuş internet çekmiyo ve 4-5 ayı bulabilirmiş idarelik bişey bulmam gerekiyodu buna rastladım