ŞAKA MISIN SEN? MİLLET FAKİR DEĞİLSE NİYE ADAM DONARAK ÖLDÜ? SÖYLESENE KARDEŞİM EĞER FAKİRLİK YOKSA NİYE AÇLIKTAN ÖLEN İNSANLAR VAR? İnsanlar gevrek almayı lüks zannediyor şaka gibi "türk milleti artık zeki değildir."Bence millet o kadarda fakir değil
DAHA Geleli 2 Gün Bile tam olmamış
14TL lik Gevreğin Stoğu bitmiş
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim gevrek bu
Cidden söylüyorum
Fakir kesim tabi var ama gelir Adaletsizliği çok yüksek maalesef.Bence millet o kadarda fakir değil.
Nedenini de sadece 1 örnekle bile anlatayım:
DAHA Geleli 2 Gün Bile tam olmamış
14TL lik Gevreğin Stoğu bitmiş
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim gevrek bu
Cidden söylüyorum
Ya ülkedeki Gelir Adaletsizliği Hat safada ya da o kadarda fakir değiliz.
?ŞAKA MISIN SEN? MİLLET FAKİR DEĞİLSE NİYE ADAM DONARAK ÖLDÜ? SÖYLESENE KARDEŞİM EĞER FAKİRLİK YOKSA NİYE AÇLIKTAN ÖLEN İNSANLAR VAR? İnsanlar gevrek almayı lüks zannediyor şaka gibi "türk milleti artık zeki değildir."
ŞAKA MISIN SEN? MİLLET FAKİR DEĞİLSE NİYE ADAM DONARAK ÖLDÜ? SÖYLESENE KARDEŞİM EĞER FAKİRLİK YOKSA NİYE AÇLIKTAN ÖLEN İNSANLAR VAR? İnsanlar gevrek almayı lüks zannediyor şaka gibi "türk milleti artık zeki değildir."
Çok haklısınFakir kesim tabi var ama gelir Adaletsizliği çok yüksek maalesef.
Ahahaha klasik sağcı. Ortadaki gerçeği yazıyorum, milletin durumunu gösteriyorum ama siz konuyla alakasız noktaları konuşmayı daha çok seviyorsunuz..
Konuyu kavga edelim diye açmadım sakin lütfen.Ahahaha klasik sağcı. Ortadaki gerçeği yazıyorum, milletin durumunu gösteriyorum ama siz konuyla alakasız noktaları konuşmayı daha çok seviyorsunuz.
Ben tarafsızım nereden sağcı olduğumu biliyorsunAhahaha klasik sağcı. Ortadaki gerçeği yazıyorum, milletin durumunu gösteriyorum ama siz konuyla alakasız noktaları konuşmayı daha çok seviyorsunuz..
dostum buradan insanların çıkarması gereken bir sonuç var ama arkadaş ortada kanıt olmasına rağmen herkesin durumunun iyi olduğunu sanıyor, at gözlüklerini çıkarmıyor.Konuyu kavga edelim diye açmadım sakin lütfen.