8000 Hz raporlama hızlı yeni Razer 8KHz!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,813
Razer, bu yeni mouseuyla 8000 hz gibi çok yüksek raporlama hızına ulaşıp 2. nesil Razer optik switchlerini koymuş. Yeni nesil optik switchler ise 0.125 milisaniyeden bile daha düşük gecikme değerleri sunuyor. Fiyatı ise 80 dolar. Yani yaklaşık 600 TL.

Ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Ambidextrous Esports Gaming Mouse - Razer Viper 8KHz

Hiç çok yüksek seviye mouse tecrübem yok ama açıkçası aklıma yatmıyor bir türlü. 0.125 milisaniye insanın tepki verebileceği bir süre değil sonuçta. 1 milisaniye bile çok çok kısa bir süre insan sinir sistemi için. Ne gibi bir fayda sağlıyor acaba bu tip bir mouse?

Hiç çok yüksek seviye mouse tecrübem yok ama açıkçası aklıma yatmıyor bir türlü. 0.125 milisaniye insanın tepki verebileceği bir süre değil sonuçta. 1 milisaniye bile çok çok kısa bir süre insan sinir sistemi için. Ne gibi bir fayda sağlıyor acaba bu tip bir mouse?
2. nesil optik switchleri bilmem de 8000 hz çok büyük bir sayı. Aradaki fark önemlidir diye tahmin ediyorum

dostum daha çok e sporcular için oluyor bu tarz ürünler adamı vurma şansını en yükseğe çıkartmak için

dostum daha çok e sporcular için oluyor bu tarz ürünler adamı vurma şansını en yükseğe çıkartmak için
Yine de 80 dolar olması çok ilginç. Yani e-sporcular almazsa bile normal oyuncular da alabilir.

Razer, bu yeni mouseuyla 8000 hz gibi çok yüksek raporlama hızına ulaşıp 2. nesil Razer optik switchlerini koymuş. Yeni nesil optik switchler ise 0.125 milisaniyeden bile daha düşük gecikme değerleri sunuyor. Fiyatı ise 80 dolar. Yani yaklaşık 600 TL.

Ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Ambidextrous Esports Gaming Mouse - Razer Viper 8KHz
birde 600 tl yapıyor ama buna vergi dahil değil büyük ihtimalle türkiyede en az 1000 tl olur gibi

birde 600 TL yapıyor ama buna vergi değil büyük ihtimalle türkiyede en az 1000 TL olur gibi
Türkiye'de 480 TL olan Basilisk X Hyperspeed, yurt dışında 60 dolar. Yani yine 480 TL. Vergi bineceğini pek sanmıyorum.

Kullandığım Mouse 2000Hz 0.5ms gecikmesi var ve hissi muhteşem.8000Hz'yi düşünemiyorum. Tebrikler Razer (y) :love:

Salonumuz Klimalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,849
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri