serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Bekle bence V2'den daha iyiDeathadder V2 Alacaktım. Bekleyimmi sizce ?
Bekle bence V2'den daha iyiDeathadder V2 Alacaktım. Bekleyimmi sizce ?
Bence değil direk daha iyi.Bekle bence V2'den daha iyi
Daha iyi.Bence değil direk daha iyi.
Tipi ve performansı çok güzel, ayrıca böyle bir mouse için fiyatı gayet makul.Razer, bu yeni mouseuyla 8000 hz gibi çok yüksek raporlama hızına ulaşıp 2. nesil Razer optik switchlerini koymuş. Yeni nesil optik switchler ise 0.125 milisaniyeden bile daha düşük gecikme değerleri sunuyor. Fiyatı ise 80 dolar. Yani yaklaşık 600 TL.
Ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Ambidextrous Esports Gaming Mouse - Razer Viper 8KHz
Yok ben bekle bence demiştim yoksa daha iyi olduğu barizBence değil direk daha iyi.
Videolarına ve redditdeki bazı yorumlara bakındım. Şimdilik bazı oyunlarda sorunlu gibi ve bazı oyunlarda 8000Hz ayarlanmıyor sanırım.Bekle bence V2'den daha iyi
Evet. Ama ilerde düzeleceği kesin yoksa Razer ölür cidden.Videolarına ve redditdeki bazı yorumlara bakındım. Şimdilik bazı oyunlarda sorunlu gibi ve bazı oyunlarda 8000Hz ayarlanmıyor sanırım.
Reklam yapmak.Hiç çok yüksek seviye mouse tecrübem yok ama açıkçası aklıma yatmıyor bir türlü. 0.125 milisaniye insanın tepki verebileceği bir süre değil sonuçta. 1 milisaniye bile çok çok kısa bir süre insan sinir sistemi için. Ne gibi bir fayda sağlıyor acaba bu tip bir mouse?
Peki kesin çıkış tarihi açıklandı mı ?Evet. Ama ilerde düzeleceği kesin yoksa Razer ölür cidden.
Çıktı bile satılıyor 80 dolara.Peki kesin çıkış tarihi açıklandı mı ?
Türkiyeye geldi mi, Gelmediyse ne zaman gelir ?Çıktı bile satılıyor 80 dolara.