Bu Üründe Ne Kadar Vergi Gelir?

195 TL daha 1 hafta önce aldım vatandan.

Aslına bakarsanız bende 175TL var. G102 düşünüyordum ama malum. Yine biraz para hallederim de 300-350TL'lere çıkamam gibi geliyor. Beyaz renkli olarak önerebileceğiniz mouse var mı?
Neden beyaz hocam ? O fiyata çok iyi siyah mouseler var.

aynı ürünü aliexpressden 130 tl ye aldım şu an gümrükte beklersen 1 2 gün yazzabilirim

Arkadaşlar G102 ile G203 aynı ürünler. Yalnızca Asya ve Avrupa isimleri. G203 Lightsync modelinin sensörü sıkıntı.

Nasıl bir sıkıntısı var? Şu an elimde kullanıyorum aydınlatırsan sevinirim :)

Neden beyaz hocam ? O fiyata çok iyi siyah mouseler var.
Beyaz klavye aldım. G102 beyaz almak için Bloody A90 sattım. G102'yi alamadan dümen ortaya çıktı :D Yani siyah mouse zaten illa alıcaz da, alternatif beyaz bulabilirsek onu alırız. Böyle düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir sıkıntısı var? Şu an elimde kullanıyorum aydınlatırsan sevinirim :)
Prodigy olan modelinde Mercury sensör kullanılırken, Lightsync'te çok kalitesiz bir sensör kullanıldığı ortaya çıkmış. Alakalı konunun linki; https://forum.donanimarsivi.com/kon...selarda-mercury-sensoer-kullanilmiyor.274459/

Hepsiburadadan aldığın ürüne vergi gelmez. Amazon de den almıyorsun, o vergi dahil fiyatı. Yurtdışından yazmasının sebebi garanti olmaması
1612037006302.png

bilmiyorsan bilmiyorum de. yanlış bilgilendirme insanları.

Beyaz klavye aldım. G102 beyaz almak için Bloody A90 sattım. G102'yi alamadan dümen ortaya çıktı :D Yani siyah mouse zaten illa alıcaz da, alternatif beyaz bulabilirsek onu alırız. Böyle düşünüyorum.

Prodigy olan modelinde Mercury sensör kullanılırken, Lightsync'te çok kalitesiz bir sensör kullanıldığı ortaya çıkmış. Alakalı konunun linki; https://forum.donanimarsivi.com/kon...selarda-mercury-sensoer-kullanilmiyor.274459/
Hocam corsair katar pro veya corsair harpoon alabilirsiniz. İkiside güzel mouseler

Hocam corsair katar pro veya corsair harpoon alabilirsiniz. İkiside güzel mouseler

Biliyorum biliyorum. Dediğim gibi beyaz mouse bulamazsam siyah zaten illa alacağım için, siyah mouseden kaygım yok. Ancak beyaz bulabilirsem, kaçırmak istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri